Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.1°C12.6°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.4°C14.1°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
6 °C
5.9°C11.2°C
0 BF 93%
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Ευρωλίγκα: Πρόβλημα με Σπανούλη και Λοτζέσκι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Ευρωλίγκα: Πρόβλημα με Σπανούλη και Λοτζέσκι

Οι Βασίλης Σπανούλης και Ματ Λοτζέσκι ταξίδεψαν στο Βελιγράδι για τον σημερινό αγώνα (8.00 μ.μ., ΕΡΤ) με τον Ερυθρό Αστέρα για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, αλλά είναι άγνωστο το αν θα αγωνιστούν.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση, η οποία είχε αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει στην προπόνηση της Δευτέρας, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Σε περίπτωση που κάποιος από τους δύο δεν μπορέσει να αγωνιστεί, τη θέση του στη δωδεκάδα θα πάρει ο Γιάννης Αθηναίου. Αν απουσιάσουν και οι δύο, τότε θα ενεργοποιηθεί και ο Βασίλης Τολιόπουλος, που βρίσκεται στη 14μελή αποστολή.

Χθες ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκλεισε τα 50 χρόνια του και ζήτησε δύο δώρα για τα γενέθλια του, νίκες επί του Ερυθρού Αστέρα σήμερα και επί της Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή στο ΣΕΦ. "Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα πολύ καλή, ιδίως στην έδρα της. Έχει ανεβάσει ρυθμούς τους τελευταίους μήνες, έχει εφτά νίκες στα τελευταία οκτώ ματς στην έδρα του έχει νικήσει τη Ρεάλ, τη Φενέρ, την ΤΣΣΚΑ, έχει κάνει καλές νίκες μέσα στην έδρα τους, άρα έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή" δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Οι άλλοι σημερινοί αγώνες: 6.00 μ.μ. ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Νταρουσάφακα, 8.00 μ.μ. Γαλατασαράι - Ούνικς Καζάν, 10.00 μ.μ. Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL