Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έτοιμος για την Εθνική ο Ζέκα

Ο 29χρονος μέσος δηλώνει πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή και περιμένει να φορέσει και τη γαλανόλευκη φανέλα. Ο Ζέκα αναμένεται να κληθεί από τον Μίχαελ Σκίμπε στην αποστολή για τον αγώνα του άλλου Σαββάτου με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Έλληνας πολίτης έγινε και επισημα ο Κάρλος Ζέκα, καθώς πέρασε χθες και από τη διαδικασία της ορκωμοσίας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού παρέλαβε πριν από μερικές ημέρες το ελληνικό διαβατήριο και πέρασε από τη διαδικασία της ορκωμοσίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης Ανατολικής Αττικής.

Ο 29χρονος μέσος δηλώνει πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή και περιμένει να φορέσει και τη γαλανόλευκη φανέλα. Ο Ζέκα αναμένεται να κληθεί από τον Μίχαελ Σκίμπε στην αποστολή για τον αγώνα του άλλου Σαββάτου με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Γερμανός προπονητής έχει δηλώσει επανειλημμένα πως υπολογίζει τον Ζέκα, εφόσον έπαιρνε την ελληνική υπηκοότητα, και εκτός απρόοπτου θα τον συμπεριλάβει στις κλήσεις του για το μεγάλο ματς με τους «κόκκινους διάβολους».

Δείτε όλα τα σχόλια