Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.6°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.0°C22.1°C
2 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.2°C21.0°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
4 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
2 BF 32%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Να περιμένουμε πολλές μετεγγραφές μέσα στον Ιανουάριο; Ελλείψεις έχουν όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ, και αν τους περισσεύουν χρήματα πάει καλά. Αν όμως έχουν οικονομικές δυσκολίες να γνωρίζουν ότι για να βρεις τον τρέχοντα μήνα φτηνούς και καλούς ποδοσφαιριστές, πρέπει να 'χεις πολύ καλό μάνατζερ, αλλά και τύχη...

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, δείχνουν ότι θέλουν και μπορούν να ξοδέψουν, όμως προς το παρόν παρακολουθούν τις περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν. Πρώτη η "Ένωση" με την απόκτηση των Βράνιες, Αϊντάρεβιτς και Μεληκιώτη, προσπαθεί να βελτιώσει το έμψυχο υλικό της, όμως μάλλον δεν είναι οι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, για να κυνηγήσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Στον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει το ξεσκαρτάρισμα, και αναζητούνται νέες λύσεις! Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος έχουν τις προοπτικές να δημιουργήσουν έναν... νέο Παναθηναϊκό, όμως αυτή την εποχή μόνο εύκολο δεν είναι. Ο ΠΑΟΚ καίγεται για επιθετικούς γιατί μόνο έτσι μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο! Το ερώτημα είναι, αν το πιστεύει και η διοίκηση του συλλόγου... Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι μέσα στον Ιανουάριο τον περιμένουν δύσκολοι αγώνες, ενώ έχει και όλα τα μεγάλα παιχνίδια εκτός έδρας! Το ρόστερ του είναι μάλλον αναξιοποίητο, ενώ και το επίπεδο της άμυνάς του παραμένει... χαμηλό. Από την... άλλη πλευρά, βλέπει ότι οι αντίπαλοί του για τη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος στερούνται ικανότητας και νιώθει ότι προς το παρόν δεν απειλείται... Ο Μπέντο φαίνεται να... αλλάζει τακτική για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια, αλλά και ηδιοίκηση δείχνει ότι θέλει να ενισχύσει το δυναμικό του συλλόγου... Η Ξάνθη... πετάει, νίκησε και τον Ηρακλή μεσοβδόμαδα στο Καυταντζόγλειο, συμπληρώνοντας πέντε εκτός έδρας νίκες (!), έχοντας σταθεροποιηθεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ!

Μαζί με τον Πανιώνιο και τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι προς το παρόν οι ομάδες που βλέπουν ψηλά, και θα κινηθούν μετεγγραφικά εφόσον χάσουν σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Βέροια και Ηρακλής, είναι οι ομάδες με τα περισσότερα προβλήματα -οικονομικά και αγωνιστικά- στην κατηγορία, κάνοντας την παρα μονή πολύ δύσκολη. Αγωνιστικά σε κακή κατάσταση, Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης... Η Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής που από το καλοκαίρι... μεταφέρθηκε χειμώνα!

Σάββατο: Ατρόμητος - Λεβαδειακός (3 μ.μ.) Βέροια - Ηρακλής (5.15 μ.μ.) Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ (7.30 μ.μ.). Κυριακή: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (3 μ.μ.) Παναιτωλικός - Πανιώνιος (5.15 μ.μ.) Πλατανιάς - Λάρισα (5.15 μ.μ.) Ξάνθη - Ολυμπιακός (7.30 μ.μ.). Δευτέρα: Παναθηναϊκός - Κέρκυρα (7.30 μ.μ.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL