Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
13.1°C17.0°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.5°C13.6°C
3 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C13.8°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.1°C13.8°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.3°C
1 BF 75%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Σούπερ λιγκ: Θέλει τη νίκη και στη Λάρισα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Σούπερ λιγκ: Θέλει τη νίκη και στη Λάρισα

Οι σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου, αλλά και η πρόκρισή του στα "νοκ άουτ" του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη δύσκολη νίκη (3-4) επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, δείχνουν ότι υπάρχουν σημάδια ζωής στο "πράσινο στρατόπεδο". Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη άρχισε να θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό της, που είχε υψηλούς στόχους.

Πρωταρχικός σκοπός αυτήν την εποχή για τον Παναθηναϊκό είναι η σταθεροποίηση της απόδοσής του (ανησυχητικό το πρώτο ημίχρονο στη Ριζούπολη), αλλά και του προβλήματος φυσικής κατάστασης που αντιμετωπίζει. Οι "πράσινοι" καλούνται να πάρουν νέο θετικό αποτέλεσμα αύριο (7.30 μ.μ.) στη Λάρισα, απέναντι στην τοπική ομάδα, που έχει αγωνιστικές αδυναμίες, αλλά παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Με τρεις αγώνες ανοίγει σήμερα η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ: 3.00 μ.μ. Βέροια - Ξάνθη, 5.15 μ.μ. Πλατανιάς - Ατρόμητος, 7.30 μ.μ. Κέρκυρα - ΠΑΟΚ. Συναντήσεις στις οποίες όλα μπορούν να συμβούν. Αύριο, στο κυρίως πιάτο της αγωνιστικής, έχουμε ακόμη: 3.00 μ.μ. Ολυμπιακός - Παναιτωλικός, 5.15 μ.μ. Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός - Πανιώνιος. Στο Φάληρο οι "ερυθρόλευκοι" έχουν τον πρώτο λόγο, πρέπει όμως να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Στη Θεσσαλονίκη, "ανοιχτό" παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολλές αδυναμίες. Στη Λιβαδειά οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι, όμως άμεσα πρέπει να λύσουν το πρόβλημα της δυστοκίας τους.

Τη Δευτέρα (7.30 μ.μ.) η ΑΕΚ δοκιμάζεται στα Γιάννενα, απέναντι στον δυνατό ΠΑΣ. Χωρίς "ταυτότητα" μεσοβδόμαδα στη Λαμία η "Ένωση", ανησυχία πάλι στις τάξεις της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL