Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

F1: Ακυρώνονται οι αγώνες στην αμερικανική ήπειρο - Προστέθηκαν τρία ευρωπαϊκά «γκραν πρι»

ΑΜΠΕ

Λόγω κορωνοϊού - Τη θέση των αγώνων του Καναδά, του Τέξας, του Μεξικό και της Βραζιλίας παίρνουν η Ίμολα στην Ιταλία, το Νιρμπουργκρίνγκ στη Γερμανία και το Πορτιμάο στην Πορτογαλία

Την απόφαση να ακυρώσει τους τέσσερις φετινούς αγώνες στην αμερικανική ήπειρο έλαβε η Φόρμουλα 1, λόγω του κορωνοϊού. Τη θέση των αγώνων του Καναδά, του Τέξας, του Μεξικό και της Βραζιλίας παίρνουν η Ίμολα στην Ιταλία το Νιρμπουργκρίνγκ στη Γερμανία και το Πορτιμάο στην Πορτογαλία, (για πρώτη φορά).

Συνολικά, από το αρχικό καλαντάρι της Φόρμουλα 1 έχουν ακυρωθεί 11 αγώνες. Η πανδημία είχε ήδη επιφέρει την ακύρωση των αγώνων σε Αυστραλία, Γαλλία, Μονακό, Ολλανδία, Αζερμπαϊτζάν, Σινγκαπούρη και Ιαπωνία.

Τη στιγμή αυτή, στο ανανεωμένο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 13 αγώνες και η Φόρμουλα 1 ευελπιστεί να ανεβεί ο αριθμός σε 15-18 αγώνες, με τους τελευταίους να διεξάγονται σε Μπαχρέιν και Άμπου Ντάμπι στα μέσα Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι τα 15 «γκραν πρι» είναι το μίνιμουμ που απαιτείται για την τήρηση των τηλεοπτικών συμβολαίων.

Ο αγώνας της Σανγκάης που έχει αναβληθεί αναμένεται να ακυρωθεί και επίσημα από τις κινεζικές αρχές, αλλά στο «παιχνίδι» έχει μπει δυναμικά το Βιετνάμ, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να φιλοξενηθεί «γκραν πρι» στο Σεπάνγκ της Μαλαισίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.
Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις