Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
9.6°C15.2°C
1 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
8.5°C13.5°C
1 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.8°C14.7°C
3 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
6 °C
5.9°C9.1°C
0 BF 100%
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / "Τελικός" πρόκρισης για τον Ολυμπιακό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / "Τελικός" πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

O σκόρερ Σεμέδο και οι άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ στο Βελιγράδι...

Το μέλλον του Ολυμπιακού στην Ευρώπη κρίνεται σήμερα το βράδυ (10 μ.μ., Cosmote TV) στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι "ερυθρόλευκοί" υποδέχονται το "αδελφό σωματείο" του Ερυθρού Αστέρα, μόνο που αυτήν τη φορά τα συμφέροντά τους είναι αντικρουόμενα, αφού μόνο μία από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο πρώτο ματς η ομάδα του Βελιγραδίου είχε νικήσει με 3-1, αλλά αυτό το σκορ δεν έχει, πλέον, καμία σημασία, καθώς ο Ολυμπιακός με νίκη, έστω και με ένα γκολ διαφορά, φτάνει στους 4 βαθμούς και παίρνει την τρίτη θέση του ομίλου. Σε αντίθετη περίπτωση, την πρόκριση παίρνει η σέρβικη ομάδα.

"Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η ομάδα μας έχει την ικανότητα να προκριθεί. Tο έχουμε αποδείξει σε όλα τα παιχνίδια εκτός από αυτό με την Μπάγερν στο Μόναχο, καθώς, από λεπτομέρειες, δεν έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς. Πρέπει να μπούμε δυνατά να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και να δείξουμε τη δύναμή μας" δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς και επεσήμανε: "Έχει χαρακτήρα τελικού και είμαστε καταδικασμένοι να νικήσουμε. Σε αντίθεση με το πρώτο ματς, που ήταν όχι τόσο καθοριστικού χαρακτήρα. Είναι μονόδρομος η νίκη. Θα είναι ένα ωραίο θέαμα και από τις δύο ομάδες. Θέλουμε να είμαστε εμείς η ομάδα που θα νικήσει και είμαστε προετοιμασμένοι για να το κάνουμε αυτό".

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με θητεία ως ποδοσφαιριστής σε πολλές ελληνικές ομάδες και ως προπονητής στον Πανιώνιο, είπε: "Μας περιμένει ένας αγώνας με ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο. Είναι τελευταίος αγώνας της φάσης των ομίλων και είναι ευκαιρία για εμάς να προκριθούμε. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι εδώ και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει τώρα μια μεγάλη πρόκληση. Θα δώσουμε το καλύτερο για τον αγώνα".

* Η βαθμολογία του ομίλου (σε 5 αγώνες): Μπάγερν Μονάχου 15, Τότεναμ 10, Ερυθρός Αστέρας 3, Ολυμπιακός 1.

* Τα άλλα σημερινά ματς: 7.55 μ.μ. Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μάντσεστερ Σίτι, Σαχτάρ Ντονιέτσκ - Αταλάντα, 10 μ.μ. Παρί - Γαλατασαράι, Κλαμπ Μπριζ - Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου - Τότεναμ, Μπάγερ Λεβερκούζεν - Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης - Λοκομοτίβ Μόσχας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL