Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Βαρνάβας για Novartis: Ο Γεωργιάδης να δώσει ονόματα και διευθύνσεις

«Τα θεσμικά όργανα των γιατρών οφείλουν πάραυτα να ζητήσουν από τον ίδιο τον κ. Γεωργιάδη να δώσει ονόματα και διευθύνσεις όλων εκείνων των γιατρών που έχει υπόψη του ως εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο χρηματισμού»

Νέα προσπάθεια Τζόνσον: Ξανά στη Βουλή σήμερα η συμφωνία με ΕΕ για το Brexit

Ο πρόεδρος της Βουλής έχει τη δυνατότητα να αποκλείσει τη διεξαγωγή μίας ακόμη κρίσιμης ψηφοφορίας, εφόσον απέτυχε να γίνει το Σάββατο, και έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν ότι δεν θεωρεί σκόπιμο να πραγματοποιούνται αέναα ψηφοφορίες πάνω σε προτάσεις με το ίδιο θέμα

Θ. Παπαχριστόπουλος: Γιατί δεν δείχνουν τα κανάλια τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis; (Video)

Την συμπαιγνία αποσιώπησης για το σκάνδαλο Novartis και τις αποκαλύψεις της ελβετικής τηλεόρασης κατήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος στο ΣΚΑΙ.

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται ότι έχει τραβήξει το Τζόκερ της γελοιότητας

"Η σημερινή κυβέρνηση αντιμετωπίζει τη Μόρια και τη Σάμο, όχι μόνο με αναποτελεσματικότητα αλλά ασκεί μια πολιτική άκρως επικίνδυνης εργαλειοποίησης των κακών συνθηκών"

Αλ. Χαρίτσης: Δυστυχώς έχουμε κυβέρνηση Τζόκερ και στην εξωτερική πολιτική

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τη διπλωματική ανυπαρξία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και την υποβάθμιση της Ελλάδας σε κομπάρσο των Βαλκανίων»

Λογοκρισία στην αφίσα της 31η Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου καταγγέλλουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Οι καταγγελίες υπονοούν ανοιχτά ότι η συγκεκριμένη αφίσα κρίθηκε ως άκομψη και προκλητική και ζητήθηκε από τους διοργανωτές να την τροποποιήσουν, προφανώς σε κάποια πιο «ηθική» μορφή

Μ. Παπαδημητρίου: «Πλήττονται τα ανθρώπινα δικαιώματα του Aδ. Γεωργιάδη» (Video)

«Δεν εμπλέκεται» αποφάσισε ο βουλευτής της Ν.Δ. Μπάμπης Παπαδημητρίου αναλαμβάνοντας την υπερασπιστική γραμμή του Άδωνι Γεωργιάδη συνεπικουρούμενος από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ.

Αλ. Τσίπρας: Συναντάμε τον κόσμο που οκτώ χρόνια δίνει τις μάχες στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

«Απευθύνουμε κάλεσμα στους πολίτες: Να μοιραστούμε την ευθύνη στην πορεία για την ανασυγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης της Αριστεράς»

Παρέμβαση 65 ευρωβουλευτών για το νομοσχέδιο «σκοτώστε τους ομοφυλόφιλους» στην Ουγκάντα

«Σταθερά ενάντια στη θανατική ποινή υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Μακρύς ο δρόμος για την ισότητα - Σε 70 χώρες η σεξουαλική δραστηριότητα μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου θεωρείται έγκλημα»

Μ. Κάτσης: Το τοπίο στα ΜΜΕ και τον αθλητισμό θυμίζει... Gotham City (Ηχητικό)

«Επανέρχεται ένα καθεστώς αδιαφάνειας και “γκρίζου τοπίου”, με αποτέλεσμα της υπερσυγκέντρωση των ΜΜΕ στα χέρια λίγων ή ενός. Αυτά συμβαίνουν , στη χώρα της κανονικότητας και της κυβέρνησης της ΝΔ … γιατί θέλει να δώσει τα αντίδωρα στα οικονομικά συμφέροντα που την στήριξαν προκειμένου να εκλεγεί»

Φαρσοκωμωδία η κυβέρνηση – Ο Χρυσοχοϊδης αναγγέλλει ότι θα δει το Joker με τον 15χρονο γιο του

Μετά την έφοδο της Αστυνομίας στους κινηματογράφους προς άγραν ανηλίκων που παρακολουθούσαν την ταινία Joker και την προσαγωγή τους στα αστυνομικά τμήματα ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με ανάρτησή του στο τουίτερ ανακοινώνει ότι το βράδυ θα πάει να δει με τον 15χρονο γιο του την ταινία.