Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κόντε: Στήριξη 400 εκατ. για τρόφιμα στους ευάλωτους και 4,3 δισ. για στήριξη κοινωνίας

Τρόφιμα αξίας 400 εκατ. θα προσφέρει διαμέσου των δήμων η ιταλική κυβέρνηση για να στηρίξει τις μεγάλες επισιτιστικές ανάγκες των ευάλωτων, ενώ άλλα 4,3 δισ. θα δαπανηθούν για τη στήριξη της κοινωνίας.

"Κομμουνιστική" απαγόρευση στις απολύσεις στην Ισπανία – Οργή της δεξιάς για «παρεμβατικότητα»

Η ισπανική κυβέρνηση απαγόρευσε τις μόνιμες απολύσεις την εποχή της πανδημίας και θα στηρίξει τα 1,15 εκατομμύρια εργαζόμενους που απολύθηκαν, ενώ το Λαϊκό Κόμμα καταγγέλλει "παρεμβατικότητα" στην αγορά εργασίας και "δαπάνες καλοσύνης".

Χουμπέι: Πετροπόλεμος με την αστυνομία στη γέφυρα του Γαλάζιου Ποταμού εξαιτίας των διακρίσεων για τον ιό (VIDEO)

Η καραντίνα τελείωσε για το Χουμπέι, όχι όμως και οι διακρίσεις εναντίον των πολιτών του, γεγονός που πυροδότησε μια σύγκρουση στη γέφυρα του Γαλάζιου Ποταμού με πολίτες και αστυνομικούς του Χουμπέι εναντίον της αστυνομίας της γειτονικής επαρχίας.

Α. Κόστα: Αηδιαστική η στάση της Ολλανδίας σε Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και Ecofin

"Αηδιαστική", "αποτρόπαια" και "άσκοπη" χαρακτήρισε ο Αντόνιο Κόστα τη στάση της Ολλανδίας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και το Ecofin, ζητώντας την έκδοση ευρωομολόγων για το μέλλον και τη συνοχή της Ευρώπης.

Μήνυμα Μέρκελ σε Σάντσεθ, Κόντε και Ευρώπη: Τα γεράκια της λιτότητας θα πεθάνουν τελευταία

Η νεοφιλελεύθερη λιτότητα αντιστέκεται στον κορωνοϊό και τη κοινωνική Ευρώπη. Η Μέρκελ και οι σύμμαχοι της απέρριψαν την έκδοση ευρωομολόγων και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας χωρίς μνημόνια. Δεκαπενθήμερο διαβουλεύσεων για λύσεις στο επόμενο Eurogroup.

Ιταλία: Ο κορωνοϊός ρίχνει την τιμή του ρεύματος -18,3% και του φυσικού αερίου -13,5%

Του Αργύρη Παναγόπουλου Στην Ιταλία η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος θα καταγράψει πτώση 18,3% και του φυσικού αερίου κατά 13,5% από τους λογαριασμούς του Απριλίου, εξαιτίας της πτώσης των τιμών...

Γερμανία: 47 Ιταλοί και 10 Γάλλοι βαριά ασθενείς σε μονάδες εντατικής σε έξι κρατίδια

Η Γερμανία άρχισε να δέχεται 47 Ιταλούς βαριά ασθενείς από τον κορωνοϊό στις μονάδες εντατικής της, ενώ έχει δεχθεί και 10 Γάλλους εργαζόμενους από την περιοχή του Στρασβούργου.

Ο Μπολσονάρου γιατρός: Οι Βραζιλιάνοι έχουν αντισώματα από τους υπονόμους - Λούλα: Παραιτήσου ή θα σε διώξουμε

Για τον Μπολσονάρου «οι Βραζιλιάνοι δεν μολύνονται, γιατί κυλιούνται όλη τη ζωή τους στους υπονόμους». Η χώρα μετρά την ίδια στιγμή 77 νεκρούς και 2.915 κρούσματα από τον κορωνοϊό.

Σουηδία: Ελάχιστα μέτρα, λεωφορεία και δρόμοι γεμάτοι – Καμπανάκι από Γ. Τούνμπεργκ

Η Σουηδία αρνείται να λάβει περιοριστικά μέτρα, αλλά ετοιμάζει υπαίθρια στρατιωτικά νοσοκομεία. Η Γκρέτα Τούναμπεργκ κάλεσε τους συνομηλίκους της να παραμείνουν στα σπίτιά τους.

Πορτογαλία: Μέτρα 20 δισ., το 15% του ΑΕΠ, σε οικογένειες - επιχειρήσεις - Αναστολή καταβολής στεγαστικών - Κάρτες χωρίς προμήθεια

Η κυβέρνηση του σοσιαλιστή Αντόνιο Κόστα ανακοίνωσε νέα μέτρα στήριξης των οικογενειών και των επιχειρήσεων ύψους 20 δισ. για την αντιμετώπιση της πανδημίας και των οικονομικών και κοινωνικών συνεπειών της.

Ε. Ράμα: Εθνικιστικοί τόνοι εναντίον κορωνοϊού, προδοτών και αόρατου εχθρού - Χωρίς μάσκα - Με μπουφάν της Γιουβέντους

Ο Έντι Ράμα συνδυάζει την καταπολέμηση του κορωνοϊού με μια εθνικιστική και αυταρχική ρητορική και εμφανίζεται χωρίς καμία προστασία σε λαϊκή αγορά ζητώντας από τους πολίτες... να προσέχουν.

Οι ΗΠΑ την εποχή του κορωνοϊου: Καταζητείται ο... έμπορος ναρκωτικών Μαδούρο για 15 εκατ. δολάρια

Οι ΗΠΑ καταζητούν τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, προσφέροντας αμοιβή 15 εκατ. δολαρίων, αναβιώνοντας παλιές και αποτρόπαιες πρακτικές από την εποχή της... Άγριας Δύσης.

Ρουμανία: Ο «μικρός» Όρμπαν «παραίτησε» τον… υπουργό Υγείας – Η Εκκλησία συνεχίζει να κοινωνά με το ίδιο κουταλάκι

Μάσκες, γάντια και τεστ για τον κορωνοϊό ζήτησε ο υπουργός Υγείας από τον πρωθυπουργό της Ρουμανίας, για να βρεθεί εκτός κυβέρνησης, ενώ η Ορθόδοξη Εκκλησία συνεχίζει τις μεταλήψεις με το ίδιο κουταλάκι.

Μπέργκαμο –Σεριάτε : Νεκρικές πομπές στρατιωτικών φορτηγών με 78 φέρετρα (VIDEO)

Οι κωμοπόλεις της βιομηχανικής επαρχίας του Μπέργκαμο ανέθεσαν σε δύο νεκρικές πομπές φορτηγών του στρατού να οδηγήσουν 78 φέρετρα σε γειτονικά κρεματόρια, ενώ τα εργοστάσια της περιοχής συνεχίζουν να εργάζονται αυξάνοντας τον κίνδυνο της διασποράς.

Τα συνδικάτα λύγισαν Κόντε και βιομηχάνους – Μόνο οι απαραίτητες δραστηριότητες – Εφαρμογή μέτρων προστασίας

Η κυβέρνηση Κόντε και οι βιομήχανοι, μετά από ένα απεργιακό κύμα στο βιομηχανικό τομέα, αποδέχθηκαν τις προτάσεις των τριών μεγαλύτερων συνδικάτων για το κλείσιμο κάθε μη απαραίτητης δραστηριότητας και τον έλεγχο της εφαρμογής του Πρωτοκόλλου προστασίας των εργαζομένων.


Ραδιόφωνο