Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αρχίσει να ρετάρει, βρίσκεται σε βέρτιγκο

Δριμεία κριτική του Αλ. Τσίπρα από το βήμα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - "Υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχει ΚΥΣΕΑ και πρωθυπουργός για να αποφασίσει ή ασχολείται μόνο με τα ρουσφέτια και η γνώση του περιορίζεται στο πώς θα καλύπτει τα ρουσφέτια στον κρατικό μηχανισμό και τους ψευδόμενους υπουργούς που παριστάνουν τους πτυχιούχους χωρίς πτυχίο και πώς να νομοθετήσουν υπέρ της διαφθοράς;"

Η Φ. Γεννηματά βγήκε... στο παζάρι με τον Μητσοτάκη

Δηλώνει ότι μένει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝ.ΑΛΛ. - Για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εκλογικό νόμο - Η απάντηση στην επιμονή Γερουλάνου δείχνει το πρόβλημα της Φ. Γεννηματά: "Όποιος θέλει να συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τα κότσια να το πει"

Απειλητικές διαθέσεις κατά των κοινωνικών δικαιωμάτων προδίδουν τα "Όχι" της Ν.Δ.

Η στάση της κυβέρνησης έναντι του συντάγματος - Γ. Κατρούγκαλος: "Εμείς ζητούσαμε για παράδειγμα ευρύτερη κατοχύρωση των κοινωνικών δικαιωμάτων, η Ν.Δ. ζήτησε να κατοχυρωθεί ο ανώτατος ανταγωνισμός" - Η άρνηση της Ν.Δ. να κατοχυρώσει ότι δεν θα υπάρχει διάκριση στην αμοιβή λόγω ηλικίας κρατάει ανοιχτό τον δρόμο σε έναν νέο υποκατώτατο μισθό, επισημαίνει η Έφη Αχτσιόγλου - Χρ. Βερναρδάκης: "Ιδεολογική και πολιτισμική οπισθοδρόμηση" της Ν.Δ. "σε σχέση και με τους ίδιους τους συντηρητικούς πολίτες"

Με προφάσεις ο Άδ. Γεωργιάδης μεθοδεύει αναβολή της εκδίκασης για το "ξήλωμα" Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Για το "ξήλωμα" Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού - “Κρύβεται” πίσω από το ΣτΕ, προκειμένου να παίξει καθυστερήσεις, έχοντας επίγνωση του (τουλάχιστον) προβληματικού τρόπου που μεθοδεύτηκε η κατάργηση της προηγούμενης σύνθεσης της Επιτροπής για να διοριστεί άλλη

Εσωκομματική σύγκρουση δημιουργεί η Χ. Τρικούπη

Με ηχηρές απουσίες το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ - Βολές Στ. Ξεκαλάκη για "συνέδριο ΑΦΜ" - Άρνηση Βενιζέλου στην πρόσκληση Γεννηματά - Πρωτοβουλία Γερουλάνου για συγκέντρωση υπογραφών προκειμένου να μην ισχύσουν οι καταστατικές αλλαγές, αλλά να διεξαχθεί ανοιχτό συνέδριο με εκλεγμένους συνέδρους - Π. Χρηστίδης: "Δεν υπάρχουν ΠΑΣΟΚόμετρα"

"Άλλαξαν τον Ποινικό Κώδικα για να κάνουν ντιλ με τραπεζίτες και υπόδικους επιχειρηματίες"

Ευθεία επίθεση του Αλ. Τσίπρα στον Κυρ. Μητσοτάκη - Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει με ονοματεπώνυμα ποιους αφορά η αποδέσμευση των 1,2 δισ. - "Αρνούνται την ερμηνευτική δήλωση στο άρθρο 86 γιατί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους"

Μάχη χαρακωμάτων στο ΠΑΣΟΚ

Ενόψει του Συνεδρίου - Εξπρές - Ψήφισμα Γερουλάνου για "ανοιχτό δημοκρατικό συνέδριο" αντί για "συνέδριο παρωδία". "Οι άγονες αντιπαραθέσεις ανοίγουν την κερκόπορτα στους αντιπάλους μας", λέει η Χαρ. Τρικούπη

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδομεί τη νεοσυντηρητική ρητορική και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης

Αλ . Τσίπρας: "Είμαστε έδω για να υπερασπιστούμε τη νομιμότητα" - Καλεί σε δημοκρατική και προοδευτική συστράτευση γύρω του για να δυναμώσει και να είναι έτοιμος να ανακόψει το πισωγύρισμα και να ξαναβάλει τη χώρα στη σωστή τροχιά

Αλ. Τσίπρας από την Φλώρινα: Οι "FT" εκθέτουν την κυβέρνηση και τη σιωπή των ΜΜΕ για τα "δώρα" σε τραπεζίτες και το "ξέπλυμα"

Περιοδεία του Αλ. Τσίπρα σε Κοζάνη - Φλώρινα - "Δεν θα τσιμπήσουμε στην προβοκάτσια που στήνουν" προειδοποιεί

Π. Σκουρλέτης από τη Λάρισα: Η κυβέρνηση κλιμακώνει τον αυταρχισμό απέναντι στη νεολαία

Επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική κατάσταση που διαμορφώνει, εξαπέλυσε ο Π. Σκουρλέτης από την περιοδεία του στη Λάρισα. Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, σημείωσε ότι “υπάρχει μια κλιμάκωση...

Η κόντρα Γεννηματά - διαφωνούντων καλά κρατεί...

Δύο εβδομάδες πριν από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ - Π. Χρηστίδης: "Κανείς δεν μπορεί να πουλάει δήθεν κομματικό πατριωτισμό υπονομεύοντας την κομματική συνοχή" - Δ. Κρεμαστινός: "Όσοι και όποιοι συνηγορούν υπέρ των fast track συνεδρίων θα έχουν ιστορική ευθύνη για ό,τι ήθελε προκύψει".


Ραδιόφωνο