Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στον δρόμο του μετασχηματισμού και τις διεύρυνσης

Περιοδείες και εκδήλώσεις σε όλη την Ελλάδα - Ν. Ζαχαριάδης: "Αντίπαλός μας η Δεξιά και οι δεξιές πολιτικές" - Ν. Φίλης: Η διεύρυνση να υπηρετεί "συγκεκριμένες αξίες και πρόγραμμα", "δεν μου αρέσει μια εικόνα όπου στο προσκήνιο έρχονται πρόσωπα που στο παρελθόν έχουν ταυτιστεί με πολιτικές που οδήγησαν στην κρίση" * Δ. Βίτσας: "Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να γίνει αυτός που θέλει να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και που συμφωνεί με τη διακήρυξη που εγκρίθηκε στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης"

Κυρώσεις για την παράνομη δράση της Τουρκίας ζητούν και οι Ευρωσοσιαλιστές

Μετά από αίτημα Τσίπρα και ανάλογη πρόταση Γεννηματά - "Καθαρές δηλώσεις αλλά και κυρώσεις τώρα στην Τουρκία, για να μην χρειάζονται αύριο δράσεις πέραν της διπλωματίας" τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τις Βρυξέλλες

Αλ. Τσίπρας: "Εμείς θεσμοθετήσαμε τη 13η σύνταξη, η Ν.Δ. την καταργεί"

Κάλεσμα συστράτευσης του Αλ. Τσίπρα από τα Τρίκαλα - "Πέρυσι είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε μέρος της 13ης σύνταξης για τις χαμηλές συντάξεις με 980 εκατομμύρια, ενώ είχαμε ανακοινώσει τον σχεδιασμό το ποσό αυτό να αυξηθεί στο 1,5 δισ. ώστε να γίνει ολόκληρη 13η σύνταξη για όλους μέσα από τον ειδικό λογαριασμό για τα πλεονάσματα" - Στοίχημα της δεύτερης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η ταυτότητα της χώρας: "Θέλουμε μια χώρα με κοινωνική δικαιοσύνη" τόνισε στηλιτεύοντας το αυταρχικό κράτος της Νέας Δεξιάς "με τους νέους ανθρώπους που τους ξεγυμνώνουν και τους ταπεινώνουν"

Κριτική του Αλ. Τσίπρα στον Κυρ. Μητσοτάκη: Σχέδιο και αποφασιστικότητα χρειάζεται η εξωτερική πολιτική

Πίεση σε ευρωπαϊκό επίπεδο για εφαρμογή των κυρώσεων κατά της Τουρκίας, που πέτυχε ο ίδιος ως προωθυπουργός, και επέκτασή τους για τις ενέργειες νοτίως της Κρήτης ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Σοβαρότητα και υπευθυνότητα στα εθνικά θέματα ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής - Γ. Κατρούγκαλος: "Η κυβέρνηση κινείται στα κρίσιμα εθνικά θέματα χωρίς πυξίδα, άλλοτε παθητικά και κατευναστικά απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, άλλοτε σπασμωδικά"

Επείγουσα η προοδευτική συστράτευση ενάντια στην παλινόρθωση του αυταρχικού κράτους

Κάλεσμα ενότητας και συμπόρευσης από τον Αλ. Τσίπρα - Να μετατρέψουμε τον ΣΥΡΙΖΑ "σε ένα μαζικό, ανοιχτό και δημοκρατικό κόμμα, που θα αποτελεί τη καρδιά της προοδευτικής παράταξης στον τόπο μας" * Την προοδευτική συστράτευση "την κάνουν επείγουσα οι νέες και οι νέοι, που εν ονόματι του νόμου και της τάξης κακοποιούνται, ξεγυμνώνονται, ταπεινώνονται με πρωτοφανή τρόπο, από τους πραιτωριανούς της Δεξιάς και της Άκρας Δεξιάς, με στολή αστυνομικού, υπό τις ευλογίες του κυρίου Μητσοτάκη, αυτουργού του δόγματος 'Νόμος και Τάξη'"

Μήνυμα του πρ. πρωθυπουργού στην Άγκυρα από την Τυνησία: Σεβασμός στο Διεθνές Δίκαιο

Αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο, αντί να υπονομεύει τη σταθερότητα, και την συνεργασία έστειλε από την άλλη πλευρά της Μεσογείου ο Αλέξης Τσίπρας.

Ανησυχία για την "πρωτοφανή έλλειψη σοβαρότητας της κυβέρνησης" και τη στάση της Τουρκίας

Κριτική ΣΥΡΙΖΑ στους κυβερνητικούς χειρισμούς των ελληνο-τουρκικών - "Εξαιρετικά ανησυχητική ευθεία απειλή κατά των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων" θεωρεί η αξιωματική αντιπολίτευση τις γεωτρήσεις που ανακοίνωσε η Άγκυρα μετά τη συνάντηση Ερντογάν - Μητσοτάκη "στην δήθεν 'περιοχή θαλάσσιας δικαιοδοσίας της Τουρκίας και σε άλλες περιοχές'" - Παρέμβαση του Αλ. Τσίπρα σήμερα από την Τυνησία

Παραδοχή Χρυσοχοϊδη: Παράλληλη λειτουργία υφιστάμενων δομών - κλειστών κέντρων

Αλ. Τσίπρας: "Διαψεύδει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Πέτσα και τον υφυπουργό συντονιστή Στεφανή" - ΣΥΡΙΖΑ: "Το φιάσκο της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό είναι οφθαλμοφανές. Επιχείρησε το αδιανόητο: να πατά σε δύο βάρκες. Η πτώση και η καταβύθιση, όπως αναμενόταν, ήρθε πολύ γρήγορα"

Ο Αλ. Τσίπρας σήμερα στην Τυνησία: Με το βλέμμα στις εξελίξεις μεταξύ Λιβύης και Τουρκίας

Στην 34η διάσκεψη του Αραβικού Ινστιτούτου Επιχειρηματιών στην Τυνησία θα δώσει το παρών ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Αναμένουμε καταδίκη των παραβιάσεων και όχι ενθάρρυνση της παραβατικότητας

Παρέμβαση Τσίπρα για τη στάση του Ντ. Τραμπ από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο - "Αντί για λόγια υποστηρικτικά του Προέδρου Τραμπ προς την Τουρκία, λόγια που ενθαρρύνουν μια συμπεριφορά παραβατικότητας, περιμένουμε από τους συμμάχους μας υποστήριξη στην υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και την αποφασιστική καταδίκη ενεργειών που παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο"

Σαφές μήνυμα από τον Αλέξη Τσίπρα: Επέκταση των κυρώσεων στην Τουρκία και συμμαχίες

"Ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου είναι προϋπόθεση για την καλή γειτονία. Η Τουρκία πρέπει να σταματήσει την κλιμάκωση της έντασης και την παραβατική συμπεριφορά. Είχαμε προειδοποιήσει ότι η πολιτική του κατευνασμού δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα"

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Η κανονικότητα της Ν.Δ. είναι η κανονικότητα της κρίσης

Ο τέως υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλάει στην ΑΥΓΗ για την απουσία σχεδίου της κυβέρνησης στην οικονομία και την ανάπτυξη εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η Ν.Δ. τη μεσαία τάξη.

Η προσγείωση στην πραγματικότητα και η απειλή στο εσωτερικό

Τι κρύβουν τα σενάρια των διπλών εκλογών που διαρρέει το Μαξίμου; - "Οι επόμενες εκλογές θα είναι με απλή αναλογική και η Ν.Δ. δεν είναι μέρος της λύσης", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Αντιμέτωπος με τις αντιφάσεις ο Κ. Μητσοτάκης


Ραδιόφωνο