Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Με Κανέλλη!

Ο Κανέλλης! Που δεν έδωσε ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά του ποτέ για την αστική δημοκρατία και την ελευθερία του Τύπου, να κάνει μαθήματα στην Αριστερά

Γάμα!

Ο Γάμα έχει γίνει με τη μασέλα του σύμβολο της δημοσιογραφίας της αθλιότητας. Ή της αθλιότητας της δημοσιογραφίας

Εργολάβος ανόσιων έργων

Ανέκαθεν στην κοινωνία υπάρχουν οι εργολάβοι δημόσιων έργων. Στην πολιτική υπάρχουν οι εργολάβοι ανόσιων έργων. Και οι μεν έχουν τουλάχιστον ένα κοινό σημείο με τους δε: ενώ στήνουν το έργο, καθοδηγούν όσους το εκτελούν, απολαμβάνουν τα πιθανά κέρδη, δίνουν οδηγίες και διαταγές, αναθέτουν και ελέγχουν, ποτέ δεν βάζουν τα χέρια τους στη λάσπη

Στον επόμενο τόνο θα είναι μεσάνυχτα

Σύντροφοι, αποτύχαμε! Παρακράτος της πλάκας το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που στήσαμε. Ούτε κασέτες διαθέτει για να τις βγάλει στη λαϊκή ή, έστω, στην μπουτίκ του Παπαχελά, ούτε συνομιλίες έχει καταγράψει για να τις δημοσιεύσουν τα έγκυρα φύλλα του ΔΟΜ, ούτε φωτογραφίες πολιτικών αντιπάλων έχει καταφέρει να εξασφαλίσει για να τραφεί το λαίμαργο για τέτοια «Πρώτο Θέμα»

Ο ιδιοκτήτες του κράτους και ο ΣΥΡΙΖΑ

Καλά, σοβαρά τώρα; Λέμε για το σύστημα εξουσίας, την κυβερνώσα Δεξιά και Ακροδεξιά, τους βαρόνους και τους ημιονηγούς των Μίντια, την άρχουσα τάξη της αρπαχτής και της αραχτής, τους τραπεζίτες και τους κοπτήρες, ότι συμπεριφέρονται σαν ιδιοκτήτες του κράτους;

Αχ Τουλουπάκη, Τουλουπάκη, ξύλο που θα το φας

Τελικά, την πλήρωσε η Τουλουπάκη. Άσκησε δίωξη στον Λοβέρδο, το έψαχνε για μήνες τι να κάνει με τον Αβραμόπουλο και τον Άδωνι και της ήρθε σφοντύλι μια δίωξη για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα, να έχει να πορεύεται προσεχώς

Μπας και υπήρχε όντως παρακράτος επί ΣΥΡΙΖΑ;

Λοιπόν, είναι γεγονός, με τη βούλα της πλειοψηφίας ΚΙΝ.ΑΛΛ.-Ν.Δ. στην Προανακριτική: Πρώτον, σκάνδαλο Νοβάρτις στην Ελλάδα της κυβέρνησης Σαμαρά δεν υπήρξε. Δεύτερον, η Νοβάρτις έσκασε 350 εκατομμύρια δολάρια στο Αμερικανικό Δημόσιο, όχι γιατί διέφθειρε κυβερνητικούς αξιωματούχους να καθορίζουν ψηλές τιμές στα φάρμακά της και να θησαυρίζει ανά τον κόσμο.

Βήματα χήνας

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Και, δυστυχώς, όχι πάντα σαν φάρσα. Θεσσαλονίκη, 1967: Ένας δεκαεννιάχρονος, που μόλις έχει περάσει στη Νομική, μετάγεται, καταδικασμένος σε πολυετή φυλάκιση από το έκτακτο στρατοδικείο γιατί έγραφε συνθήματα κατά της Χούντας, σε εγκληματική φυλακή στην άκρη της Ελλάδας.

Στερνή μου γνώση...

Το θέμα δεν είναι μόνο ότι προσλαμβάνει ο Χαρδαλιάς 28 μετακλητούς επειδή έχει κι αυτός κόσμο να ταΐσει. Ούτε, αν θέλετε, ότι η κυβέρνηση έχει από την πρώτη μέρα κάνει χιλιάδες προσλήψεις μετακλητών επειδή έτσι βολεύονται και εντέλλονται ο Μητσοτάκης και ο Γεραπετρίτης.

Ο Μαρινάκης; Θεέ μου, σ'χώρα μας!

Αχός βαρύς ακούστηκε, πολλά τουφέκια πέσαν. Αλλά μηδέ σε γάμο ρίχτηκαν, μηδέ στις γιορτές για τον ένα χρόνο του αγίου Κυριάκου και της οσίας κυβέρνησής του. Την ήδη χιλιοτρυπημένη λίστα Πέτσα έβαλε στόχο κι αποτέλειωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ουαί τοις κοιμισμένοις!

Έρχονται πολύ άσχημες μέρες. Καμιά φτιαγμένη έκθεση του Στουρνάρα και καμιά μπαρούφα της μητσοτακειάδας -σπάνια κυβέρνηση έκανε τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο!- δεν θα είναι σε λίγο σε θέση να το κρύψει. Και όταν λέμε άσχημες μέρες, εννοούμε άσχημες μέρες.

Έτσι θέλει το κράτος του Βαγγέλη!

Στους δημοσιογράφους του κυριακάτικου "Βήματος", που υπογράφουν τα μνημειώδη για την πιο σκοτεινή πλευρά της δημοκρατίας μας -τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!- και καταλογίζουν στον Τσίπρα ακόμα και προστασία οίκων ανοχής, αξίζουν οι ανάλογες συστάσεις: Μην τους ξεχάσετε, κύριοι του επιτελικού κράτους.

SYRIZA vivre και άλλες ιστορίες

Στην εποχή του δικού τους Θερμιδόρ, τα κομμουνιστικά και εργατικά κόμματα εξασφάλιζαν τη λεγόμενη «ενότητα θέλησης και δράσης» με έναν αυστηρό οδηγό παρεκκλίσεων. Σεχταρισμός, δεξιός οπορτουνισμός, αριστερός οπορτουνισμός, λεγκαλισμός, φραξιονισμός εισέβαλλαν κάθε τόσο στην ημερήσια διάταξ

Με ξένο κανναβούρι

Ρώτησαν τον Πέτσα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάτι πολύ απλό: Πόσα λεφτά συνολικά έδωσε η κυβέρνηση, και σε ποια ΜΜΕ, για την καμπάνια προστασίας από τον κορωνοϊό. - Λέει άρες μάρες ο έρημος κι απρόσωπος Πέτσας για την αντικειμενικότητα και τις αρχές δεοντολογίας -χορτάσαμε αυτό τον καιρό από κάτι τέτοια- όσων έτυχαν της κρατικής στήριξης, αλλά για το ποιοι είναι αυτοί και πόσα πήραν ο καθένας παριστάνει το παγώνι.


Ραδιόφωνο