Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τουρισμός και νησιωτική πολιτική, στο επόμενο iAsk&Watch του iSYRIZA

Κ.Νοτοπούλου και Ν.Σαντορινιός, απαντούν στις ερωτήσεις των μελών του iSYRIZA σχετικά με την βαριά βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό και το βαθμό ετοιμότητας των νησιών

Από την 1η Ιουλίου, η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορά της στις τουριστικές ροές, αφήνοντας τους νησιωτικούς προορισμούς και τους κατοίκους τους πολλαπλά εκτεθειμένους σε υγειονομικούς και οικονομικούς κινδύνους, χωρίς το κατάλληλο δίχτυ προστασίας.

Στο επόμενο iAsk&Watch, η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου και ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός, απαντούν στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες των μελών του iSYRIZA σχετικά με την βαριά βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό και το βαθμό ετοιμότητας των νησιών. 

Υπενθυμίζεται ότι για να λάβει κάποιος μέρος στις διαδικασίες του iAsk&Watch, θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει την εγγραφή του στην πλατφόρμα του iSYRIZA. 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις