Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συγκρότηση Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ

Πρόσκληση για την συνάντηση Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή, 8 Δεκέμβρη, στις 10:30 στον 3ο όροφο των γραφείων μας στη Λεωνίδου 16-18 και Κολωνού και θα αναδείξει Γραμματεία και Συντονιστή του Τμήματος.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην ολομέλεια του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ που συγκροτείται με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας. Αντικείμενο του Τμήματος είναι η ανάλυση και εμβάθυνση σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και η  συγκρότηση μετώπου αντίστασης στην επιχειρούμενη κατεδάφιση των κεκτημένων σ’ αυτόν τον τομέα.

Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή, 8 Δεκέμβρη, στις 10:30 στον 3ο όροφο των γραφείων μας στη Λεωνίδου 16-18 και Κολωνού και θα αναδείξει Γραμματεία και Συντονιστή του Τμήματος.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δημόσια υγεία και κυβερνητική ανεπάρκεια

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επένδυσε πάρα πολλά στην επιτυχημένη διαχείριση της καραντίνας. Επιτυχημένη φυσικά μόνο από ιατρικής πλευράς, γιατί την ίδια περίοδο υπήρξαν τουλάχιστον δύο καραμπινάτα σκάνδαλα -η λίστα Πέτσα και οι πλατφόρμες κατάρτισης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο