Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εγκαίνια νέου πολυχώρου - γραφείων ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Παπάγου-Χολαργού

Άνοιξαν τα νέα Γραφεία- Πολυχώρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Παπάγου – Χολαργού. Σας προσκαλούμε στα ΕΓΚΑΙΝΙΑ την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019.

Σας προσκαλούμε στα ΕΓΚΑΙΝΙΑ την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στις 11.30 το πρωί, Βεντούρη και Κεραμεικού 2 στο Χολαργό.

Καλούμε φίλες και φίλους,  όλες και όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες του Δήμου μας και ενημερώνουμε τη μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Παπάγου – Χολαργού εγκαινιάζει τα νέα του Γραφεία – Πολυχώρο και σας καλεί  να παρευρεθείτε στη μεγάλη αυτή γιορτή.

Προσκαλούμε:

-Τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των τοπικών συλλόγων, επαγγελματικών ενώσεων, και των αθλητικών σωματείων της περιοχής

 -Τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

-Τους βουλευτές και τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, του Βόρειου Τομέα της Αθήνας 

Με τη δική σας παρουσία και συμμετοχή,  δημιουργούμε ένα πρότυπο στέκι,  συμβάλλοντας στην  ανάπτυξη ενός  μεγάλου προοδευτικού κινήματος στην περιοχή μας.

Θα είναι ιδιαίτερη  χαρά  να βρεθούμε μαζί, το πρωί της Κυριακής  8 Δεκεμβρίου, να γνωριστούμε και να γιορτάσουμε τα Εγκαίνια του Πολυχώρου – Γραφείων μας.  

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Υποταγή άνευ όρων

Δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν από προχθές στον καθημερινό Τύπο αφήνουν να εννοηθεί ότι η Ελλάδα πιέζεται -ξέρουμε από ποιον- να στείλει πυραύλους Patriot προκειμένου να ενισχύσει την αντιαεροπορική άμυνα της Σαουδικής Αραβίας. Το γεγονός ότι η πληροφορία αυτή δεν διαψεύδεται είναι ακόμα πιο ανησυχητικό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο