Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.4°C17.6°C
3 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C15.9°C
1 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
9.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C14.7°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C14.5°C
1 BF 75%
Συνάντηση Δούρου - Πατούλη εν όψει της επόμενης μέρας στην Περιφέρεια Αττικής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνάντηση Δούρου - Πατούλη εν όψει της επόμενης μέρας στην Περιφέρεια Αττικής

Ένα σημαντικό βήμα, δείγμα πολιτικού πολιτισμού, έγινε χθες στην Περιφέρεια Αττικής. Η Ρ. Δούρου και ο Γ. Πατούλης είχαν την πρώτη συνάντηση, που κάθε άλλο από εθυμοτυπική μπορεί να χαρακτηριστεί εάν σκεφτεί κανείς πως η προεκλογική περίοδος δεν ήταν ρόδινη. Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο ο Γ. Σγουρός δεν είχε υποδεχθεί τη Ρ. Δούρου στα γραφεία της Περιφέρειας μετά την ήττα του.

Υπενθυμίζοντας, λοιπόν, την ανάγκη συναινέσεων που επιτάσσει η απλή αναλογική, η Ρ. Δούρου καλωσόρισε τον Γ. Πατούλη και τους συνεργάτες του στο γραφείο της στην Περιφέρεια Αττικής. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι αυτή η συνάντηση αποσκοπεί στο “να μην χρειαστεί για τα τεράστια προβλήματα των συμπολιτών μας εδώ στην Περιφέρεια Αττικής να περιμένουμε την ημερολογιακή αλλαγή”. “Η 'Δύναμη Ζωής', στην οποία είμαι επικεφαλής, δεν περίμενε τις νομοθετικές αλλαγές και την απλή αναλογική. Γιατί έχει ήδη δώσει διαπιστευτήρια σύνθεσης, συνεννόησης και συνεργασίας”, τόνισε η Ρ. Δούρου, καταλήγοντας: “Με αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μας ξεκινάμε για το επόμενο διάστημα μια συνεργασία που αντίπαλο θα έχει τα προβλήματα των συμπολιτών μας”.

Ευχαριστώντας τη Ρ. Δούρου για την πρόσκληση σε αυτή την πρώτη συνάντηση, ο Γ. Πατούλης δεσμεύτηκε να συνεχίσει όσα έργα έχουν ξεκινήσει “με ορθολογικό τρόπο” και όσα άλλα κρίνονται αναγκαία. Ο Γ. Πατούλης υποστήριξε ότι προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελεί η διαχείριση απορριμμάτων, η διαχείριση ομβρίων υδάτων και η πολιτική προστασία. Αναφορικά με τη διαχείριση των κοινοτικών πόρων μέσω του ΠΕΠ, υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να μην δεσμευτούν ποσά μέχρι την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα διοίκηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL