Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Ανοχή Μπακογιάννη στη Χρυσή Αυγή;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ανοχή Μπακογιάννη στη Χρυσή Αυγή;

Ανοχή στη Χρυσή Αυγή καταλογίζει ο Ν. Ηλιόπουλος στον Κώστα Μπακογιάννη, ισχυριζόμενος ότι οι τρεις εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι που κατέρχονται με τον “γαλάζιο” υποψήφιο δεν εκφράστηκαν αρνητικά στην πρόταση της πλειοψηφίας η ναζιστική οργάνωση να μην έχει περίπτερο σε κάποιο σημείο της Αθήνας.

Πρόκειται για τους Ν. Αβραμίδη, Ν. Βαφειάδη και Χρ. Τεντόμα, οι οποίοι, κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων, απουσίαζαν από την αίθουσα την ώρα που ψηφιζόταν η μη παραχώρηση εκλογικού περιπτέρου στην εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής, ύστερα από εισήγηση του δημάρχου Γ. Καμίνη.

“Η πιο σημαντική στιγμή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ήταν η ψηφοφορία για τη μη παραχώρηση προεκλογικού περιπτέρου στην εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Και σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή η Αθήνα από τα παλιά, επέλεξε να λείπει” σχολίασε ο Ν. Ηλιόπουλος στα κοινωνικά δίκτυα προσθέτοντας: “Η ενσυνείδητη επιλογή τους είναι θλιβερή και πολιτικά απαράδεκτη”.

“Ο κύριος Μπακογιάννης συχνά - πυκνά κάνει λόγο για την ανάγκη απομόνωσης της Χρυσής Αυγής”, σημείωσε ο Ν. Ηλιόπουλος. Ενώ καταλογίζοντας στους τρεις δημοτικούς συμβούλους “σιωπηρή σύμπλευση με την Άκρα Δεξιά” τόνισε πως “όποιος δεν συγκρούεται πολιτικά με τη Χρυσή Αυγή, την ανέχεται”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL