Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
N.Ηλιόπουλος: Η “Αθήνα από τα παλιά” του κ. Μπακογιάννη συμπλέει σιωπηλά με την άκρα δεξιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

N.Ηλιόπουλος: Η “Αθήνα από τα παλιά” του κ. Μπακογιάννη συμπλέει σιωπηλά με την άκρα δεξιά

Με ανάρτησή στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, στηλιτεύει τη σύμπλευση του Κώστα Μπακογιάννη με την άκρα δεξιά, με αφορμή τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με το που θα στηθούν τα προεκλογικά περίπτερα των κομμάτων και των υποψηφίων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα οι κύριοι Αβραμίδης, Βαφειάδης και Τεντόμας -υποψήφιοι πλέον με τον κύριο Κώστα Μπακογιάννη- απουσίαζαν από την αίθουσα την ώρα που ψηφιζόταν στο δημοτικό συμβούλιο η μη παραχώρηση εκλογικού περιπτέρου στην εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Νάσος Ηλιόπουλος, «ο κύριος Μπακογιάννης συχνά - πυκνά κάνει λόγο για την ανάγκη απομόνωσης της Χρυσής Αυγής.

» Η χθεσινή ψηφοφορία υπογραμμίζει για μία ακόμα φορά την απόσταση ανάμεσα στις ρητορικές διακηρύξεις και στην πολιτική πράξη. Από σήμερα ο κύριος Αβραμίδης, ο κύριος Βαφειάδης, και ο κύριος Τεντόμας, βαρύνονται όχι μόνο για την αναποτελεσματική διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων, αλλά και για την σιωπηρή τους σύμπλευση με την άκρα δεξιά. Γιατί όποιος δεν συγκρούεται πολιτικά με τη Χρυσή Αυγή, την ανέχεται».

Ολόκληρη η ανακοίνωση, του Ν.Ηλιόπουλου:

Χθες παρακολουθήσαμε μία ανούσια ανταλλαγή ανακοινώσεων για το που θα στηθούν τα προεκλογικά περίπτερα των κομμάτων και των υποψηφίων της τοπικής αυτοδιοίκησης στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου. Η ουσία είναι αλλού. 

Η πιο σημαντική στιγμή της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ήταν η ψηφοφορία για την μη παραχώρηση προεκλογικού περιπτέρου στην εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Και σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή η Αθήνα από τα παλιά, επέλεξε να λείπει. Συγκεκριμένα οι κύριοι Αβραμίδης, Βαφειάδης και Τεντόμας -υποψήφιοι πλέον με τον κύριο Κώστα Μπακογιάννη- απουσίαζαν από την αίθουσα προκειμένου να μην αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογούσε. Η ενσυνείδητη επιλογή τους είναι θλιβερή και πολιτικά απαράδεκτη. 

Ο κύριος Μπακογιάννης συχνά - πυκνά κάνει λόγο για την ανάγκη απομόνωσης της Χρυσής Αυγής. Η χθεσινή ψηφοφορία υπογραμμίζει για μία ακόμα φορά την απόσταση ανάμεσα στις ρητορικές διακηρύξεις και στην πολιτική πράξη. Από σήμερα ο κύριος Αβραμίδης, ο κύριος Βαφειάδης, και ο κύριος Τεντόμας, βαρύνονται όχι μόνο για την αναποτελεσματική διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων, αλλά και για την σιωπηρή τους σύμπλευση με την άκρα δεξιά.

Γιατί όποιος δεν συγκρούεται πολιτικά με τη Χρυσή Αυγή, την ανέχεται.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filiopoulosnasos%2Fposts%2F2344681062478902&width=500

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL