Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Νάσος Ηλιόπουλος: / Νάσος Ηλιόπουλος: Η αναγέννηση της Αθήνας περνάει μέσα από την αναγέννηση των κοινοτήτων της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νάσος Ηλιόπουλος: / Νάσος Ηλιόπουλος: Η αναγέννηση της Αθήνας περνάει μέσα από την αναγέννηση των κοινοτήτων της

Στην ανακοίνωση των υποψηφίων για τις επτά κοινότητες του Δήμου Αθηναίων προχώρησε ο επικεφαλής της "Ανοιχτής Πόλης" και υποψήφιος δήμαρχος Νάσος Ηλιόπουλος. "Η αναγέννηση της Αθήνας περνάει μέσα από την αναγέννηση των κοινοτήτων της" υπογραμμίζει μιλώντας για το όραμά του για τις γειτονιές της πόλης.

"Οι κοινότητες της Αθήνας έχουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά, εστιασμένα προβλήματα, μοναδικές δυνατότητες και ιδιαίτερη γοητεία" τονίζει ο Ν. Ηλιόπουλος προσθέτοντας: "Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια η δημοτική αρχή εγκατέλειψε τις γειτονιές της πόλης μας και τις ανάγκες των ανθρώπων της. Η 'Ανοιχτή Πόλη' είναι εδώ για να αντιστρέψει αυτή την πραγματικότητα".

"Η Αθήνα από την αρχή ξεκινάει από τις δημοτικές κοινότητες, τις γειτονιές, τις 'πίσω αυλές' της πόλης" τόνισε ο Ν. Ηλιόπουλος, ο οποίος, παρουσιάζοντας τους υποψηφίους στα κοινοτικά ψηφοδέλτια, είπε πως πρόκειται για "τη φωνή εκείνων που βρίσκονται στα κινήματα της πόλης, στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, ο κόσμος της εργασίας, φοιτητές, άνεργοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατροί, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, συνταξιούχοι και πολλοί άλλοι και άλλες έχουν θέση, ακούγονται και εκπροσωπούνται στα κοινοτικά ψηφοδέλτια της 'Ανοιχτής Πόλης'". Να σημειωθεί ότι στα κοινοτικά ψηφοδέλτια το 49% είναι γυναίκες, ξεπερνώντας κατά πολύ τη θεσμοθετημένη ποσόστωση του 40%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL