Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
17.5°C20.9°C
1 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.4°C20.5°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.3°C
2 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.8°C21.8°C
5 BF 36%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
2 BF 40%
Αντιπρόεδρος ομοσπονδίας τουρισμού: Ζούμε τραγικές καταστάσεις, ούτε το 50% των ξενοδοχείων δεν θα ανοίξει (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αντιπρόεδρος ομοσπονδίας τουρισμού: Ζούμε τραγικές καταστάσεις, ούτε το 50% των ξενοδοχείων δεν θα ανοίξει (Video)

Οι άνθρωποι σε επισιτισμό και τουρισμού βιώνουμε τραγικές καταστάσεις, είμαστε σε δεινή τραγική κατάσταση δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό Νίκος Κοκολάκης και ανέφερε ότι ούτε το 50% των ξενοδοχείων δεν πρόκειται να ανοίξει από σήμερα.https://www.youtube.com/embed/4CPuoQ3Z48A

«Υπάρχει μεγάλη αγωνία γιατί βλέπουμε ότι θα ανοίξουν πολύ λίγα ξενοδοχεία, με πολύ χαμηλές πληρότητες, Οι κρατήσεις είναι περιορισμένες, για αυτό τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν ανοίγουν» σημείωσε μιλώντας στο Kontra Channel και περιέγραψε την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι.

«Ζούμε τραγικές καταστάσεις, είμαστε σε δεινή τραγική κατάσταση παρότι η πολιτεία έδωσε παράταση στο επίδομα ανεργίας. Υπήρξαν εργαζόμενοι που δεν πήραν ούτε ένα ευρώ από πέρυσι που έκλεισαν τα ξενοδοχεία» επισήμανε ο Ν. Κοκολάκης.

«Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι έχουμε να πάρουμε χρήματα από αρχές Απριλίου. Δε ξέρουμε τι θα συμβεί αύριο. Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό όλα τα χρόνια βάλαμε πλάτη για να ανέβει ο τουρισμός ένα σκαλί παραπάνω. Προσφέραμε τα πάντα για να έρθει ο τουρισμός εκεί που έχει έρθει. Απαιτούμε σεβασμό και αξιοπρέπεια» υπογράμμισε ο Ν. Κοκολάκης.

«Όταν ένας εργαζόμενος δεν έχει ούτε να φάει, όταν υπάρχουν μονογονεϊκές οικογένειες που υποφέρουν, πώς θα ζήσουν. Τα 800 ευρώ τα πήραν αρχές Απριλίου. Τι θα γίνει με όλους αυτούς τους ανθρώπους;» διερωτήθηκε και ζήτησε απαντήσεις από την κυβέρνηση.

Συντάκτης: avgi.gr

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL