Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
10.9°C16.2°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.7°C13.3°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.6°C16.5°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C12.3°C
0 BF 87%
Επιχειρήσεις κλείνουν - Ζητούν να συμπεριληφθούν στην ΚΑΔ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιχειρήσεις κλείνουν - Ζητούν να συμπεριληφθούν στην ΚΑΔ (Video)

Μία μετά την άλλη κλείνουν οι επιχειρήσεις εξαιτίας της καραντίνας ωστόσο με αγωνία για την επιβίωσή τους , ζητούν να συμπεριληφθούν στα μέτρα στήριξης που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για όσους πλήττονται από τον κορωνοϊό.

Τα αιτήματα από επαγγελματικές οργανώσεις και σωματεία, είναι αμέτρητα καθώς αγωνιούν αφού οι κωδικοί τους δεν είναι στην “πολυπόθητη” λίστα “Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας (ΚΑΔ)” της κυβέρνησης.

https://www.youtube.com/embed/v0tto6ox4l4


Για τα παραπάνω μίλησε και ο βιοτέχνης από τη Θεσσαλονίκη Μιχάλης Αγατζιώτης. Η επιχείρησή του παράγει συσκευασμένα μπισκότα και βουτήματα και απευθύνεται σε μεγάλες καφετέριες, ζαχαροπλαστεία κ.α που τώρα όμως έχουν κλείσει και δεν κάνουν παραγγελίες.  Ο ίδιος μάλιστα απασχολεί 7 εργαζόμενους και κάνει έκκληση να αυξηθεί η λίστα ΚΑΔ και να συμπεριληφθεί ο κωδικός του.

Επαγγελματικοί κλάδοι όπως οι αρτοποιοί, οι περιπτεριούχοι και πολλοί ακόμα ζητούν την υπαγωγή τους στα οικονομικά μέτρα ελάφρυνσης.

Θα προστεθούν 100 ΚΑΔ στα μέτρα στήριξης λόγω κορωνοϊού

Ωστόσο, σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθούν ακόμη 100 κωδικοί επιχειρηματικών/ επαγγελματικών δραστηριοτήτων (ΚΑΔ) που θα ενταχθούν στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης για επιχειρήσεις και εργαζομένους. Αυτό ανακοίνωσε  στον ΑΝΤ1 νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL