Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Τ. Πετρόπουλος: Με ευθύνη Βρούτση 250.000 εκκρεμείς αιτήσεις για κύριες συντάξεις & εφάπαξ (ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τ. Πετρόπουλος: Με ευθύνη Βρούτση 250.000 εκκρεμείς αιτήσεις για κύριες συντάξεις & εφάπαξ (ηχητικό)

Για τις καθυστερήσεις στην έκδοση συντάξεων, τις εκκρεμείς αιτήσεις για κύριες συντάξεις και εφάπαξ που φτάνουν τις 250.000, την αλλαγή ακόμα και του ονόματος και του λογότυπου του ΕΦΚΑ στον οποίο μπήκε και εθνόσημο, τις νέες θέσεις μόνο διευθυντών και προϊσταμένων και τις παρεμβάσεις ακόμα και με μεταβολές θέσεων εργαζομένων οι οποίοι δεν είναι αρεστοί και που δεν έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τον ασφαλισμένο και τον συνταξιούχο μίλησε Στο Κόκκινο ο εργατολόγος Τάσος Πετρόπουλος, πρώην υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Στον Στάθη Σχινά ο κ. Πετρόπουλος τόνισε ότι ένας φορέας όπως ο ΕΦΚΑ που διαχειρίζεται τη σύνταξη του αδύναμου, του φτωχού και εκείνου που έχει αλλά και εκείνου που δεν έχει τη δυνατότητα για να επιβιώσει ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, τον χρησιμοποιεί ως εργαλείο κομματικής επικράτησης δημιουργώντας δαπάνες χωρίς λόγο και όλα αυτά είναι όνειδος.

Ο κ. Πετρόπουλος αναφέρθηκε στα μέτρα που η κυβέρνηση δεν πήρε για τη στήριξη της εργασίας, στα ψευδή στοιχεία Βρούτση σχετικά με την υποτιθέμενη μείωση της ανεργίας, την περίοδο του περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού, το πως ελαστικοποιείται η εργασία και πως στο πρόγραμμα Συν-Εργασία μπήκαν μόνο 3.000 επιχειρήσεις κάτι που αποδεικνύει ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να βεβαιωθούν ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτής της ΝΔ κατά Γ. Βρούτση: Προτίθεστε να αναλάβετε τις ευθύνες σας για τις εκκρεμείς συντάξεις;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL