Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Η ΕΔΕΜ άνοιξε τα φτερά της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ΕΔΕΜ άνοιξε τα φτερά της

Την επίσημη έναρξη λειτουργίας άνοιξε την Τρίτη 9 Ιουνίου ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων μουσικών έργων Ελλήνων και ξένων πνευματικών δημιουργών / δικαιούχων και εκδοτών, ΕΔΕΜ.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, η ΕΔΕΜ ιδρύθηκε και διοικείται από τους ίδιους τους δημιουργούς με σκοπό να προστατεύει και να διαχειρίζεται συλλογικά τα πνευματικά δικαιώματα της μουσικής κοινότητας καθώς και να διασφαλίζει την αξία της μουσικής των πνευματικών δημιουργών που εκπροσωπεί, μέσα από βέλτιστες πρακτικές, τεχνογνωσία και εμπειρία.

Η ΕΔΕΜ, τη διεύθυνση της οποίας ανέλαβε η Λούκα Κατσέλη και αποτελεί πλέον το «σπίτι» και τον κοινό τόπο συνύπαρξης ήδη καταξιωμένων αλλά και νέων πνευματικών δημιουργών, «προδιαγράφεται ως ένας σύγχρονος, δυναμικός και εξωστρεφής Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης,  που στηρίζει και προστατεύει τους δημιουργούς εξασφαλίζοντας άρτια και αποτελεσματική διαχείριση, διαφάνεια και ισοτιμία».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL