Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.0°C
3 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.1°C14.4°C
2 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.7°C14.8°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C20.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.4°C
0 BF 94%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου «Under The Pagan Moon Vol II», με άλλα λόγια ένα φεστιβάλ βαρέος (ώς ασήκωτου!) black metal με πέντε αλλοδαπούς τε και ημετέρους εκπροσώπους του είδους, τους Kawir, Possession, Sad, Temple Of Evil και Μelan Selas, στο «Gagarin 205».

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου Ο συνθέτης και πιανίστας Νίκος Παπαδογεώργος παρουσιάζει τον πρώτο δίσκο του με το κουαρτέτο του (που συναποτελείται από βιόλα, ούτι / keyboards και κοντραμπάσο) και τη σύμπραξη των ερμηνευτριών Δώρας Πετρίδη και Αμαλίας Τάτση στο «Half Note Jazz Club».

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου Οι Τριτόνια - Τριτώνια - Tritonia, δηλαδή τρεις εξαίρετοι μουσικοί της ελληνικής jazz -και όχι μόνον- σκηνής, δεξιοτέχνες αντίστοιχα της ηλεκτρικής κιθάρας, του νέι και του μπάσου, συν ένας επίσης πολύ καλός ντράμερ στο «Half Note Jazz Club».

Πέμπτη Φεβρουαρίου 6 Το θαυμάσιο δίδυμο της ερμηνεύτριας Αναστασίας Έδεν και του συνθέτη και πιανίστα Άρη Βλάχου (μαζί με τέσσερις ακόμα μουσικούς στην τρομπέτα, το τρομπόνι, την κιθάρα και τα ντραμς) στο «Half Note Jazz Club».

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου Στο πλαίσιο του κύκλου “Εικόνες της Ανατολής”, η ΚΟΑ υπό την διεύθυνση του Ματίας Φορέμνι και με σολίστ στο φλάουτο τον Στάθη Καραπάνο σε έργα Χατσατουριάν και Ρίμσκι Κόρσακοβ στο Μέγαρο Μουσικής.

Μέχρι και τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου ο Αμερικανός ερμηνευτής και ράπερ Milo Z με την εκρηκτική μπάντα του έρχεται για μια ακόμα φορά να βάλει φωτιά στις αθηναϊκές νύχτες -όπως κάνει και σε εκείνες της γενέτειράς του Νέας Υόρκης- με τον soul / funk / jazz και ακατανίκητα χορευτικό ήχο του και ορμητήριό του φυσικά το «Half Note Jazz Club».

Η επιτυχημένη παράσταση του Νίκου Πορτοκάλογλου και της παρέας του (Μπλε, Κίτρινα Ποδήλατα και Στάθης Δρογώσης) αλλάζει ημέρα και θα πραγματοποιείται πλέον κάθε Παρασκευή στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο».

Και την επόμενη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, το καθιερωμένο πλέον αποκριάτικο πάρτι με τους Δάκη, Πωλίνα, Κώστα Μπίγαλη και Μαντώ στο ιστορικό «Κύτταρο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL