Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Culture through Politics: Ανοιχτή συζήτηση για τον πολιτισμό και τις προοπτικές του

Σε ανοιχτή συζήτηση για το πολιτισμικό πεδίο και τις προοπτικές του μετά τα χρόνια της κρίσης και ενόψει των προεκλογικών συζητήσεων και των προγραμμάτων των κομμάτων, προσκαλεί την Πέμπτη 27/6 στις 19:30 στο Ρομάντσο η συντακτική ομάδα της Culture through Politics.

«Με αφορμή τη δημοσίευση του απολογισμού 2015 - 2019 από το υπουργείο Πολιτισμού σας προσκαλούμε όλες και όλους την Πέμπτη. Τι άλλαξε με την κρίση; Ποιες είναι οι σημερινές δυναμικές του πεδίου και ποιες οι κυρίαρχες κατευθύνσεις; Πώς μπορεί να αποτυπωθεί ένα νέο όραμα; Ποια η πολιτισμική πολιτική που μπορεί να το υποστηρίξει; Ποιες οι σύγχρονες στρατηγικές ενίσχυσης, εξωστρέφειας, ανταλλαγών, διασύνδεσης; Ποια πολιτισμικά προγράμματα είναι αναγκαία; Ελάτε να συζητήσουμε, να δώσουμε απαντήσεις, συμμετέχοντας στο όραμα για την επόμενη μέρα».

Στη συζήτηση παρεμβαίνουν Μυρσίνη Ζορμπά, Κέλλυ Διαπούλη, Αννίτα Δεκαβάλλα, Βασίλης Βαφέας,  Κωστής Καρπόζηλος, Πηνελόπη Πετσίνη, Μυρτώ Ράις, Βασίλης Χαραλαμπίδης, Αθηνά Γεωργοπούλου, Χριστίνα Σκούρτη, Νίκος Σουλιώτης, Δημήτρης Σπύρου, Σίσσυ Βαφέα, Βίλλυ Φωτοπούλου.

Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος Μικέλα Χαρτουλάρη.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δημόσια υγεία και κυβερνητική ανεπάρκεια

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επένδυσε πάρα πολλά στην επιτυχημένη διαχείριση της καραντίνας. Επιτυχημένη φυσικά μόνο από ιατρικής πλευράς, γιατί την ίδια περίοδο υπήρξαν τουλάχιστον δύο καραμπινάτα σκάνδαλα -η λίστα Πέτσα και οι πλατφόρμες κατάρτισης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο