Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Κ.Παπανάτσιου: Να απαντηθεί άμεσα τι θα γίνει και με τις ρυθμισμένες οφειλές (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ.Παπανάτσιου: Να απαντηθεί άμεσα τι θα γίνει και με τις ρυθμισμένες οφειλές (Ηχητικό)

Για την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα και τις επαφές που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χθες με εκπροσώπους που αγροτικού κόσμου, συνεταιρισμών, αγρότες και κτηνοτρόφους, οι οποίοι δεν έχουν λάβει καμιά οικονομική ενίσχυση για να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού μίλησε η αναπληρώτρια τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Παπανάτσιου.https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/842404420&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true

Η ίδια, μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 επισήμανε ότι στις συναντήσεις που είχε στη Σκιάθο με εκπροσώπους του τουρισμού και επισιτισμού τη διαβεβαίωσαν ότι μόνο κάποιοι έλαβαν ελάχιστα χρήματα από την επιστρεπτέα προκαταβολή και καμιά υποστήριξη δεν υπάρχει ούτε από τις τράπεζες. Και είναι ολοφάνερο, όπως τόνισε, ότι το νησί είναι άδειο.

Ακόμη, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους εντούτοις διαπιστώνουν ότι έχουν αφεθεί στην τύχη τους και χωρίς γενναία οικονομική ενίσχυση δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν ασφαλιστικές και φορολογικές οφειλές.

Είναι κάτι πολύ πιο μεγάλο από αυτό που φαίνεται και θέλει να δείξει η κυβέρνηση και εκατομμύρια άνθρωποι θα βρεθούν σε μια άνευ προηγουμένου κατάσταση και αυτό αφορά και μισθωτούς και ελευθέρους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους που δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν αφού έχουν μείνει χωρίς δουλειά, εισόδημα.

Παράλληλα, η Κ.Παπανάτσιου αναρωτήθηκε τι θα γίνει και για τις ήδη ρυθμισμένες οφειλές και πως θα τις πληρώσουν άνθρωποι που έμειναν πχ άνεργοι και δεν μπορούν να τις εξυπηρετήσουν, θα χάσουν τη ρύθμιση, αναρωτήθηκε, και έθεσε τα εξής ερωτήματα αναφορικά με το τι σκοπεύει να κάνει το Υπουργείο Οικονομικών γι` αυτό, θα προχωρήσουν σε κατασχέσεις; Θα τις μεταφέρουν στο τέλος της ρύθμισης; Θα κόψουν κεφάλαιο;

Αν η κυβέρνηση δεν πάρει δραστικές αποφάσεις η οικονομία δεν θα μπορέσει να αντέξει καθώς αυτό που ζούμε είναι πράγματι πρωτόγνωρο, σημείωσε η βουλευτής, η οποία επανέλαβε ότι δυστυχώς οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν εισακούγονται.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL