Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Ν.Παππάς - Γ.Τσίπρας: Η οικονομία θα ανακάμψει με μια μεγάλη δημόσια παρέμβαση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν.Παππάς - Γ.Τσίπρας: Η οικονομία θα ανακάμψει με μια μεγάλη δημόσια παρέμβαση

«Η χρηματοδότηση των ελληνικών επιχειρήσεων αποτελεί κρίσιμο και επείγον ζήτημα για τη στήριξη της οικονομίας», τονίζουν με κοινή τους ανακοίνωση ο τομεάρχης και ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και Γιώργος Τσίπρας μετά τις συναντήσεις με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, Γιώργο Ζαββό.

«Στις συνομιλίες μας, εκφράσαμε τον προβληματισμό μας για τον αποκλεισμό της συντριπτικής πλειονότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τα διαθέσιμα εγγυοδοτικά εργαλεία», υπογραμμίζεουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, οι Ν.Παππάς και Γ.Τσίπρας προσθεσαν ότι «θέσαμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της αγοράς στη συνεργασία τους με τις τράπεζες και ζητήσαμε την άμεση κατάθεση του νομοσχεδίου για τις μικροπιστώσεις».

«Η οικονομία θα ανακάμψει μόνο με μια μεγάλη δημόσια παρέμβαση και με την άρση του αποκλεισμού των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων από τα εργαλεία της Πολιτείας», τονίζουν οι ίδιοι.

Στις συναντήσεις συμμετείχε και ο επικεφαλής του Χρηματοπιστωτικού Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Πιλάλης.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL