Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν.Παππάς: Αποκαλύφθηκε η απάτη του κ. Μητσοτάκη

Eurokinissi

«Δεν μπορεί να φέρει δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη» σημειώνει ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρωθυπουργό προσθέτοντας σε σχέση με την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ότι «η χώρα είχε συγκροτημένη και συνεκτική αναπτυξιακή στρατηγική με απτά αποτελέσματα»

«Ο κ. Μητσοτάκης ζυγίστηκε και μετρήθηκε. Η απάτη του αποκαλύφθηκε», σχολιάζει ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στην «επιβράδυνση της οικονομίας και στην απάτη του 4% ανάπτυξης, στην πτώση βασικών οικονομικών δεικτών, όπως η βιομηχανική παραγωγή, στη δημιουργία ενός αναπτυξιακού νόμου που ευνοεί φιλικά συμφέροντα της ΝΔ και όχι κλάδους με πολλαπλασιαστική επίδραση στην οικονομία».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με τις «απάτες», όπως αναφέρει του κ. Μητσοτάκη, αναφέρθηκε και στο «ξεπούλημα βασικών αναπτυξιακών υποδομών, όπως τα ΕΛΠΕ, η ΔΕΗ και η ΔΕΠΑ Υποδομών, στη φυγή επενδυτών, στη στασιμότητας των μεγάλων επενδύσεων, και στην υποεκτέλεση του ΕΣΠΑ καθώς και στην «καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων και στην εξαπάτησης των επαγγελματιών».

«Δεν μπορεί να φέρει δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη» σημειώνει ο Νίκος Παππάς προσθέτοντας ότι «η χώρα είχε συγκροτημένη και συνεκτική αναπτυξιακή στρατηγική με απτά αποτελέσματα».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η κατάντια της Προανακριτικής

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής, εγκαταλείποντας κάθε πρόσχημα, θα επιχειρήσει σήμερα να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος της υπόθεσης Novartis. Οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών προσώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις