Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Ο σταυροφόρος Σαλβίνι στη Μόντενα: «Αυτό το μαγαζί πρέπει να κλείσει, οι μαμάδες λένε ότι πουλάνε ναρκωτικά»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο σταυροφόρος Σαλβίνι στη Μόντενα: «Αυτό το μαγαζί πρέπει να κλείσει, οι μαμάδες λένε ότι πουλάνε ναρκωτικά»

Του Αργύρη Παναγόπουλου

«Κάθε φορά που περνάω δίνω ένα χέρι στις μαμάδες και στα άτομα που καταγγέλλουν τη διακίνηση ναρκωτικών. Εγώ το δίνω. Η Αριστερά αντίθετα δεν το κάνει ούτε στο κοινοβούλιο», τόνισε ο σταυροφόρος των «μαμάδων» Σαλβίνι, που έφθασε στη Μόντενα της Εμίλια Ρομάνια για να σταματήσει έξω από ένα κλειστό μαγαζί και να ξεκινήσει ένα νέο ντελίριο εναντίον των διακινητών ναρκωτικών, μετά το προηγούμενο σόου του στη Μπολόνια με τις τηλεοπτικές κάμερες έξω από το σπίτι μιας οικογένειας μεταναστών από την Τυνησία για να ρωτήσει τον ανήλικο γιό της «εάν πουλάει ναρκωτικά».

«Που είναι αυτό το μαγαζί; Εδώ στο νούμερο 38 της οδού; Ζητάμε ευγενικά από τους αρμοδίους, την εισαγγελία και τις δυνάμεις της τάξης να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους σε αυτό το μαγαζί, γιατί μέσα διακινούν ναρκωτικά», αναφώνησε ο Σαλβίνι δείχνοντας το συγκεκριμένο κατάστημα, δηλώνοντας μάλιστα ότι ελπίζει «και σε κάποιες συλλήψεις».

«Αυτό το κατάστημα υπάρχει από το 1999; Μιας που είμαι μάρτυρας θα έρχομαι κάθε φορά, μέχρι που να κλείσει οριστικά. Τα ναρκωτικά τα πουλάνε μικρά παιδιά! Δεν χρειάζεται να χτυπήσω το κουδούνι, γιατί αυτό το κατάστημα το έχουν κλείσει αρκετές φορές… Εμείς τα ναρκωτικά τα πολεμάμε πλατεία την πλατεία, δρόμο το δρόμο, γιατί τα ναρκωτικά κάνουν κακό», συνέχισε ο Σαλβίνι σε απευθείας μετάδοση από τα κοινωνικά δίκτυα.

Το ντελίριο του ρατσιστή ηγέτη της Λέγκας δεν πέρασε απαρατήρητο από τους κατοίκους της περιοχής και δεν έλειψαν αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία του. «Κοπελιά είναι καλύτερα να πιείς ένα ποτήρι κόκκινο κρασί από το να κάνεις δύο τσιγάρα με χασίσι», απάντησε ο Σαλβίνι με το θράσος που τον διακρίνει σε μια νεαρή γυναίκα.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν την κεντροαριστερά  κατά 2% μπροστά από την υποψήφια της κεντροδεξιάς ενόψει των περιφερειακών εκλογών της Κυριακής. Ο Σαλβίνι δίνει τη μάχη μέχρι την τελευταία ψήφο στοιχηματίζοντας ότι η Λέγκα θα ξεπεράσει από μόνη της το 30% και ότι μπορεί να φθάσει στο 35%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL