Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Στο πλευρό του Β. Δημάκη σχολεία του Κορυδαλλού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στο πλευρό του Β. Δημάκη σχολεία του Κορυδαλλού

Ψήφισμα Συλλόγου Εκπαιδευτικών 2ου ΣΔΕ και 2ου ΔΙΕΚ Κορυδαλλού

Εδώ και καιρό, μια ιδιαίτερη κατάσταση διαδραματίζεται στο Κατάστημα Κορυδαλλού ΙΙ, η οποία ως εκπαιδευτικούς, δεν μπορεί να μας αφήσει αμέτοχους. Αναφερόμαστε στην κατάσταση που βιώνει ο απεργός πείνας και δίψας Βασίλης Δημάκης, ο οποίος ξεκινά αγώνα για τρίτη φορά, για το δικαίωμα συνέχισης των πανεπιστημιακών του σπουδών.

Θεωρούμε αδιανόητο ακόμα και σήμερα, στον 21ο αιώνα, να χρειάζεται να παλέψει κάποιος, προκειμένου να έχει πρόσβαση στην εκπαίδευση. Ως εκ τούτου, κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, εμείς θα παίρνουμε θέση και θα στηρίζουμε αντίστοιχα αιτήματα.

Θέση μας είναι ότι καμία/κανένας δεν έχει το δικαίωμα να θέτει εμπόδια στη μόρφωση κανενός, πόσο μάλλον όταν αυτός ανήκει σε ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού. Η εκπαίδευση στις φυλακές δεν μπορεί να γίνεται πεδίο επίδειξης ισχύος.

Τασσόμαστε μαζί με χιλιάδες άλλους πολίτες που στηρίζουν το αίτημα του φοιτητή Βασίλη Δημάκη, για  τη συνέχιση των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο.

Οι εκπαιδευτικοί

του 2ου ΣΔΕ Κορυδαλλού και του 2ου ΔΙΕΚ του Κ.Κ.Κορυδαλλού

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL