Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.1°C20.7°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.0°C22.1°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.5°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.3°C21.8°C
3 BF 32%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.9°C21.2°C
2 BF 63%
Δικηγόρος Πολιτικής αγωγής στη δίκη Χ.Α.: "Με ένα κομμάτι χαρτί και μελάνι αντιμετώπιζε τους φασίστες ο Φύσσας"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δικηγόρος Πολιτικής αγωγής στη δίκη Χ.Α.: "Με ένα κομμάτι χαρτί και μελάνι αντιμετώπιζε τους φασίστες ο Φύσσας"

«Με ένα κομμάτι χαρτί και μελάνι αντιμετώπιζε ο Φύσσας τους φασίστες, δεν σηκωνόταν στις 11 το βράδυ να πάει να μαχαιρώσει φασίστες, δεν υπάκουε στις εντολές κανενός πυρηνάρχη».

"Ζητάμε την καταδίκη των κατηγορούμενων χρυσαυγιτών όχι γιατί αυτό απαιτεί το περί κοινό δικαίου αίσθημα, ούτε γιατί η αθώωσή τους θα σημάνει την επανεμφάνιση των ταγμάτων εφόδου στους δρόμους, αλλά επειδή κύριοι δικαστές, έχετε στα χέρια σας ότι χρειάζεται και πολλά περισσότερα, έχει αποδειχθεί το κατηγορητήριο. Μην αποστρέψετε το βλέμμα σας από τα στοιχεία, αυτό ζητάμε».

Αυτά είπε η δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής Χρύσα Παπαδοπούλου και μετά την ολοκλήρωση της αγόρευσης της καταχειροκροτήθηκε από το ακροατήριο.Καταλάβαμε όλοι,ότι ήταν και η ίδια συγκινημένη.Μια αγκαλιά και ένα φιλί από την Μάγδα Φύσσα που είναι πάντα εκεί...  

"Αν γίνει δεκτή νομικά η φράση "αν είχαν ανθρωποκτόνο σκοπό οι δράστες, θα τον είχαν υλοποιήσει", καταργείται στην ουσία από το ποινικό δίκαιο η απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς μόνο ο θάνατος του παθόντος θα μπορεί να είναι απόδειξη του ανθρωποκτόνου δόλου
"Τη Χ.Α. την ενδιέφερε να χτυπιούνται μετανάστες και ιδεολογικοί αντίπαλοι όταν το επέτρεπαν οι συνθήκες για να χτίζεται το βίαιο και δυναμικό προφίλ του κόμματος"
Έτσι ξεκίνησε την αγόρευσή του ο Κώστας Σκαρμέας,για την επίθεση στους Αιγύπτιους αλλιεργάτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL