Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.1°C18.0°C
0 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.4°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.1°C
2 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 81%
Αισιόδοξοι για τη νίκη οι υποψήφιοι βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αισιόδοξοι για τη νίκη οι υποψήφιοι βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής

Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα ότι δεν είναι ουτοπικός στόχος η ανατροπή του αποτελέσματος των ευρωεκλογών στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου έστειλαν χθες οι υποψήφιοι βουλευτές στη Β΄ περιφέρεια Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, τονίζοντας ότι αυτό που εισπράττουν από τους πολίτες είναι ότι θα ψηφίσουν μαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ώστε «η χώρα να συνεχίσει την πορεία της προς ένα καλύτερο αύριο».

Κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου ο συντονιστής της Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ερμείδης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει κλίμα ανατροπής, αισιοδοξίας και νίκης» και ότι «οι πολίτες ξαναστρέφονται στον ΣΥΡΙΖΑ», κάτι που «δημιουργεί δυναμική συσπείρωσης”. «Ο ΣΥΡΙΖΑ με το έργο του έχει δημιουργήσει μία πορεία ανάκαμψης και ανάπτυξης για τη χώρα που δεν πρέπει να χαθεί. Πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία να παρουσιάσει το πρόγραμμά του μακριά από τον βραχνά των Μνημονίων και της κρίσης» επισήμανε ο Π. Ερμείδης και χαρακτήρισε ως «ψηφοδέλτιο νίκης» αυτό της Β΄ περιφέρειας Θεσσαλονίκης. Όπως τόνισε, απαρτίζεται από ενεργούς πολίτες, ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που προσφέρουν καθημερινά στην κοινή προσπάθεια για να βγει η χώρα από την κρίση. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 12 υποψηφίους οι 8 είναι νέοι υποψήφιοι και υπάρχουν πέντε γυναίκες. Συγκεκριμένα, το ψηφοδέλτιο απαρτίζουν οι: Αγοραστούδη Ευγενία (διοικητική υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Θέρμης), Αυγέρη Δώρα (δημοσιογράφος της ΕΡΤ 3), Γαϊταρζτή Αναστασία, (ασχολείται με το εμπόριο και τις κατασκευές), Γιαννακόπουλος Στάθης (γιατρός επιδημιολόγος), Γκιουλέκας Αθανάσιος (αρχιτέκτονας μηχανικός), Θεοδουλίδης Πρόδρομος (επικοινωνιολόγος), Μάρδας Δημήτριος, (καθηγητής Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, βουλευτής), Μουρατίδης Ανδρέας (πλαστικός χειρούργος, διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ), Παναγιωτίδου Όλγα (ΕΒΕ - παραγωγή και τυποποίηση βιολογικών προϊόντων), Τσαϊρέλης Μπάμπης (εκπαιδευτικός), Τσολπά Σοφία (ΕΒΕ - εμπορικό και εξαγωγικός τομέας) και Φάμελλος Σωκράτης (χημικός μηχανικός, βουλευτής, αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος).

Τους υποψηφίους βουλευτές Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία παρουσίασε στον Πολύγυρο ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Στέλιος Παπαματθαίου. Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι και υποψήφιες Ιγγλέζη Κατερίνα, Μάλαμα Κυριακή, Πάνος Ιωακείμ, Σακκάς Χρήστος και Τόσκας Λάζαρος, μίλησαν για όλα αυτά που αντιμετώπισε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διακυβέρνηση της χώρας, την κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου και την ισχυρή θέλησή τους να δώσουν αυτόν τον αγώνα προς όφελος των πολλών της ελληνικής κοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL