Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Χ. Καφαντάρη: Θα μετρήσει στην κάλπη πως ήταν η Ελλάδα πριν και τι κατάφερε η κυβέρνηση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χ. Καφαντάρη: Θα μετρήσει στην κάλπη πως ήταν η Ελλάδα πριν και τι κατάφερε η κυβέρνηση

«Η δυτική Αθήνα ήταν επιλογή μου καθώς τα επτά χρόνια που ήμουν βουλευτής ανέδειξα κοινοβουλευτικά πολλά ζητήματα της συγκεκριμένης περιοχής» τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας Στο Κόκκινο η Χαρά Καφαντάρη που κατεβαίνει ως υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών.

Η κα Καφαντάρη τόνισε πως από την περιοδεία της διαπιστώνει ότι πολλοί - που απείχαν στις ευρωεκλογές -  θα πάνε να ψηφίσουν καθώς «έχει πεισμώσει μεγάλη μερίδα κόσμου». Για τα ζητήματα που θα καθοδηγήσουν τους ψηφοφόρους στην κάλπη επισήμανε ότι θα σκεφτούν το μέλλον μας, δηλαδή το «που πάμε» και το τι κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς πήρε μια χώρα στα όρια της χρεοκοπίας και την έβγαλε από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια.

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/638419635&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

Σημείωσε ότι οι ψηφοφόροι θα κρίνουν που είμασταν το 2015 με 27% ανεργία, θα θυμηθούν τους μισθούς, τον κατώτερο μισθό, το εργασιακό τοπίο το εντελώς άναρχο, το τι κατάφερε η κυβέρνηση, την επεκτασιμότητα των συλλογικών συμβάσεων εκεί που πριν δεν υπήρχε τίποτα, θα σκεφτούν την υγεία καθώς φτωχά λαϊκά στρώματα, ανασφάλιστοι κ.ά. απέκτησαν πρόσβαση στην υγειονομική και νοσοκομειακή περίθαλψη και όλοι αυτοί είναι περισσότεροι από 2 εκατ. συνάνθρωποι μας, οι μικροεπαγγελματίες θα σκεφτούν ότι μέτρα όπως οι 120 δόσεις τους λύνουν κάποια θέματα και κάποιοι που ήταν εγκλωβισμένοι και με χρέη θα μπορέσουν να βγουν και στη σύνταξη, θα σκεφτούν ότι έπεσαν οι ασφαλιστικές εισφορές σε ποσοστό 80% για μεγάλο κομμάτι των μικρομεσαίων.

Οι ψηφοφόροι – όπως επισήμανε η κα Καφαντάρη – θα σκεφτούν που ήταν η πατρίδα μας γεωπολιτικά μέχρι το 2015 και που είναι σήμερα και τι καθοριστικό ρόλο παίζει στην ανατολική Μεσόγειο ειδικά τώρα που έχουμε και θέματα με την Τουρκία, καθώς και τον ρόλο που παίζει η χώρα μας στα Βαλκάνια.

Η κα Καφαντάρη αναφέρθηκε και στην εκμετάλλευση των εθνικών θεμάτων από τη Νέα Δημοκρατία κάτι που κάνει κακό στη χώρα όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως τόνισε, και πως οι εκλογές πρέπει να βασίζονται στην προγραμματική σύγκρουση των κομμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL