Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.4°C
2 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
3 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
19.4°C25.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
26.1°C28.8°C
5 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.1°C
4 BF 88%
Ν. Μπίστης: Η Ν.Δ. κλείνει το μάτι στην φοροδιαφυγή και την ασυδοσία στην εργασία (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Μπίστης: Η Ν.Δ. κλείνει το μάτι στην φοροδιαφυγή και την ασυδοσία στην εργασία (Video)

Δεν υπάρχει πια κρυφή ατζέντα στη Ν.Δ., αντιθέτως άνοιξε η όρεξη σε ορισμένα άτομα του κύκλου του Κυριάκου Μητσοτάκη δήλωσε ο Νίκος Μπίστης, σχολιάζοντας τη στάση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα εργασιακά.https://www.youtube.com/embed/-qWni7lUELI

«Ο κ. Μητσοτάκης επί δύο ημέρες άκουγε εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, όχι της υγειούς επιχειρηματικότητας αλλά της ανθυγιεινής, οι οποίοι του έλεγαν επτά μέρες εργασίας, χωρίς ΣΕΠΕ και δεν αντέδρασε. Όποιος λογικός άνθρωπος βλέπει έναν επιχειρηματία που λέει αυτά τα πράγματα σε κάποιον που αύριο θέλει να είναι πρωθυπουργός και δεν αντιδράει αλλά αντιθέτως χρησιμοποιεί την έννοια του οδοστρωτήρα, η κοινή λογική λέει ότι τουλάχιστον δεν αντιστέκεται» σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ1 αναφερόμενος στα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα εργασιακά και το ΣΔΟΕ.

«Τι μήνυμα είναι αυτό για τα έσοδα και για την υγιή επιχειρηματικότητα; Το ΣΕΠΕ κάνει μία εξαιρετική δουλειά. Για πρώτη φορά μέσα στην κρίση έχουμε υπερωρίες και υπερεργασίες που πληρώθηκαν. Κάποιοι αντιδρούν σε αυτό. Θα τους νομιμοποιήσουμε;» διερωτήθηκε ο Ν. Μπίστης.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL