Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στ. Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης είναι μέγας και χρυσός χορηγός του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν είναι μόνο οι συγκεντρώσεις, είναι και ο τρόπος που μας αντιμετωπίζει ο κόσμος, θέλει να μας μιλήσει και μας ενθαρρύνει»

Παντού σε όλη την Ελλάδα το κλίμα έχει αλλάξει, εκτίμησε ο Στέλιος Κούλογλου που είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία μιλώντας Στο Κόκκινο, ενώ αναφερόμενος στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, σχολίασε ότι αποτελεί τον «μέγα και χρυσό χορηγό του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Κούλογλου στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη και τον Βαγγέλη Καραγεώργο επισήμανε ότι από τις συγκεντρώσεις όπου και αν πήγε μέχρι και τις δημοσκοπήσεις διαπίστωσε ότι το κλίμα έχει αλλάξει. Όπως εξήγησε «δεν είναι μόνο οι συγκεντρώσεις, είναι και ο τρόπος που μας αντιμετωπίζει ο κόσμος, θέλει να μας μιλήσει και μας ενθαρρύνει» ενώ σημείωσε πως έχουν παίξει ρόλο και τα όσα λέει ο κ. Μητσοτάκης.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής σημείωσε ότι η ΝΔ μετατοπίζεται σε ακροδεξιές νεοφιλελεύθερες θέσεις τόσο στην οικονομία όσο και στη φιλοσοφία της και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα εργασιακά καθώς το δώρο των Χριστουγέννων δε αρέσει στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ τα επιδόματα ανεργίας τα χαρακτηρίζουν αντιπαραγωγικά.

Ο κ. Κούλογλου σημείωσε ότι και στα υπόλοιπα κοινωνικά ζητήματα, όπως τα θέματα των γυναικών - όταν με διάφορες ευκαιρίες εκδηλώνεται ο κ. Μητσοτάκης - τελικά διαπιστώνουμε πως διολισθαίνει συνεχώς στην υιοθέτηση μιας ακραίας νεοφιλελεύθερης και ακροδεξιάς πλατφόρμας.

Δείτε όλα τα σχόλια