Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.5°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C21.0°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.9°C
3 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
6 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 45%
Δ. Παπαδημούλης: Δεν διυλίζω τον Πολάκη για να καταπιώ τον Αδωνι Γεωργιάδη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Παπαδημούλης: Δεν διυλίζω τον Πολάκη για να καταπιώ τον Αδωνι Γεωργιάδη

"Ο Πολάκης στην ουσία της τοποθέτησής του έχει δίκιο ,από εκεί και πέρα λόγω του στιλ του, της καταγωγής του κτλ κάπου χάνει το δίκιο του. Δεν πετώ όμως τον Πολάκη στα σκυλιά, ούτε τον δυιλίζω για να καταπιώ τον Αδωνι Γεωργιάδη". Αυτό τόνισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, στηρίζοντας τον Παύλο Πολάκη στην υπόθεση με τον Στέλιο Κυμπορόπουλο.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλώντας με ακροατές του News 24/7 στους 88,6, τάχθηκε επίσης υπέρ του Πρωθυπουργού στην ενέργειά του να καλύψει πλήρως τον Υπουργό του αλλά και στην επιλογή του να μετατρέψει μία πιθανή πρόταση δυσπιστίας προς το πρόσωπο του κ. Πολάκη σε διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Συμπλήρωσε δε ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση επιχειρείται δολοφονία χαρακτήρα.

Εξέφρασε την άποψη ότι οι δημοσκοπήσεις θα διαψευστούν τόσο για τις ευρωεκλογές όσο και για τις εθνικές εκλογές και απέκλεισε κατηγορηματικά την πιθανότητα συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας.

Στην ερώτηση για το αν μπορεί προκύψει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση ήττας στις εθνικές εκλογές απάντησε ότι δίνει 0%πιθανότητες σ' αυτό το ενδεχόμενο ενώ για το μετεκλογικό σκηνικό σε περίπτωση που το κόμμα του πάρει την πρώτη θέση στις εθνικές εκλογές είπε ότι "το ΚΙΝΑΛ θα έρθει προ των ευθυνών του". "Θα κάνουμε το κάθε τι για να μην υπάρξει ζήτημα εκ νέου προσφυγής στην κάλπη".

Αποκάλυψε ότι ο Πρωθυπουργός επεξεργάζεται στοχευμένες δράσεις για την ανακούφιση της μεσαίας τάξης "η οποία όντως υπερφορολογήθηκε" και υπογράμμισε ότι ο Ελληνας πολιτικός ο οποίος πράγματι μπορεί να πετύχει μείωση των πλεονασμάτων είναι ο Αλέξης Τσίπρας και "όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έφτασε να λογοκρίνει ακόμα και τον Βέμπερ".

Τέλος, ερωτηθείς για το εγχείρημα της Προοδευτικής Συμμαχίας και για υποψηφιότητες όπως αυτή του Πέτρου Κόκκαλη τόνισε τα εξής: "Οι συμμαχίες χρειάζονται, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί μόνος του. Ο Πέτρος Κόκκαλης έχει ζητηθεί να κρίνεται ως Πέτρος Κόκκαλης και όχι ως γιος του Σωκράτη ή εγγονός του Πέτρου της Αντίστασης και καλά έκανε. Εγώ από την κριτική που διατύπωσα ως βουλευτής του τότε Συνασπισμού για τον τρόπο που η Ιντρακόμ είχε πάρει δουλειές του δημοσίου δεν παίρνω λέξη πίσω".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL