Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.1°C16.2°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C13.4°C
2 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.6°C15.4°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C12.3°C
0 BF 76%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Στέψη στην κατάμεστη Τούμπα...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Στέψη στην κατάμεστη Τούμπα...

Ώρα στέψης για τον πρωτοπόρο της Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ αύριο το βράδυ στην κατάμεστη Τούμπα με αντίπαλο τον υποβιβασμένο Λεβαδειακό. Τρία πράγματα δίνουν φέτος στον "δικέφαλο του βορρά" τον τίτλο: η αμυντική του σταθερότητα, η τακτική του Λουτσέσκου και ότι πήρε γκολ από πολλούς ποδοσφαιριστές του, μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς.

Στη ζώνη υποβιβασμού όλα παίζονται για την 13η θέση, που οδηγεί στα μπαρπάζ και την 14η, που οδηγεί στην παρακάτω κατηγορία. Μάχη στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης και όποιος χάσει... χάνεται! Μόνο νίκη θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον "αδιάφορο" Πανιώνιο, καθώς βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση απ' όλους (την άλλη Κυριακή θα παίξει με τον ΠΑΟΚ). Η Λάρισα θέλει βαθμό ή βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ (κι αυτή την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό). Η Ξάνθη, ακόμη κι αν νικήσει τον Απόλλωνα δεν θα είναι σίγουρη για τη σωτηρία της.

Στη Λαμία παίζει ο φορμαρισμένος Ολυμπιακός, με την τοπική ομάδα να σκέπτεται και το Κύπελλο. Άνω-κάτω πάλι ο Παναθηναϊκός, δύσκολη η αποστολή του με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Χωρίς βαθμολογική σημασία το παιχνίδι Παναιτωλικού - Άρη. Φεύγει από την ομάδα του Αγρινίου ο Τραϊανός Δέλλας. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν αύριο με κοινή ώρα έναρξης (7 μ.μ.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL