Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Μ. Χρυσοβελώνη: Οι πολίτες θα δώσουν στην κυβέρνηση νέα τετραετία (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μ. Χρυσοβελώνη: Οι πολίτες θα δώσουν στην κυβέρνηση νέα τετραετία (Video)

Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας καθώς η κυβέρνηση βρίσκεται στην πιο παραγωγική φάση της θητείας της, δήλωσε η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.https://www.youtube.com/embed/694GvsNrFl4

«Ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης. Το υπουργείο οφείλει να είναι προετοιμασμένο για παν ενδεχόμενο, αλλά δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ1. Όπως είπε, η κυβέρνηση έχει πάρα πολλά πράγματα να κάνει για να ανατάξει την οικονομία και να ανακουφίσει τους πολίτες, ενώ έχει μπροστά της πολύ σημαντικές νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Σχετικά με τη ψήφο των ομογενών, η υφυπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε προκλητική τη στάση της ΝΔ.  «Όταν η ΝΔ επί των ημερών της δεν έπραξε τίποτα, αν μη τι άλλο ας αναγνωρίσει την προσπάθεια αυτής της κυβέρνησης η οποία με δική της πρωτοβουλία συγκρότησε μία διακομματική επιτροπή που εξεργάζεται διάφορες λύσεις και προτάσεις ώστε να δοθεί η δυνατότητα ψήφου στους ομογενείς» ανέφερε και χαρακτήρισε το θέμα εξαιρετικά σοβαρό. Όπως σημείωσε, το θέμα έγινε ακόμα πιο επίκαιρο καθώς κατά τη διάρκεια της κρίσης καθώς πάρα πολλοί Έλληνες βρέθηκαν στο εξωτερικό.

Ερωτηθείσα κατά πόσο θα είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, ανέφερε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση καθώς είναι μία κυβέρνηση που επιτελεί ένα εξαιρετικό έργο. «Πρέπει αυτή η κυβέρνηση να έχει μία νέα τετραετία και είμαι σίγουρη ότι οι πολίτες θα την δώσουν» τόνισε και υπογράμμισε ότι σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση για την στελέχωση των ψηφοδελτίων ανήκει στον πρωθυπουργό.

Τέλος, η Μ. Χρυσοβελώνη εκτίμησε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να κερδίσει η κυβέρνηση.  «Η χώρα μας μπορεί να έχει μόνο όφελος και αυτό θα προκύψει στην πορεία» επισήμανε και εκτίμησε ότι αυτό θα το συνειδητοποιούν και οι πολίτες που διαφωνούν όσο περνά ο καιρός.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL