Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Πέτρος Κόκκαλης: / Πέτρος Κόκκαλης: Ο Μητσοτάκης έχει παρασυρθεί από τον Μαρινάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πέτρος Κόκκαλης: / Πέτρος Κόκκαλης: Ο Μητσοτάκης έχει παρασυρθεί από τον Μαρινάκη

Την άποψη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει παρασυρθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον οποίο ανέφερε πως έχει όλα τα στοιχεία του μπερλουσκονισμού, εξέφρασε ο Πέτρος Κόκκαλης μιλώντας στην εκπομπή της Έλλης Στάη στο Open.

Σχολιάζοντας την αναφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το ίδιο κανάλι ότι "το όνομα Κόκκαλης είναι η διαπλοκή στην Ελλάδα", ο επικεφαλής της κίνησης Κόσμος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε: "Δεν μπορώ να ξέρω τι φαντάζεται και τι σημαίνει διαπλοκή για τον Κ. Μητσοτάκη. Φαντάζομαι ότι το έχει επεξεργαστεί καλά για να το λέει. Σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σαν νέος άνθρωπος όμως, αυτή η συζήτηση είναι κούφια και παρωχημένη και λυπάμαι που έχει παρασυρθεί σε αυτή τη γραμμή του κύριου Μαρινάκη".

Υποστήριξε μάλιστα ότι ο Β. Μαρινάκης έχει όλα τα στοιχεία του μπερλουσκονισμού. "Είναι κάτι προφανές. Είναι ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και έξι με επτά ΜΜΕ. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει κανείς για να κάνει μπερλουσκονισμό" υποστήριξε, για να προσθέσει πως ο μπερλουσκονισμός χτίζεται με διάφορα μέσα και την τηλεόραση και είναι δεξιός. Αναφερόμενος στις κατηγορίες που έχει δεχθεί ο ίδιος για τον πατέρα του, διερωτήθηκε για το εάν θα ζητήσει κάποιος συγγνώμη στον Σωκράτη Κόκκαλη "που έχει αθωωθεί 52 φορές από τα δικαστήρια".

Υπογράμμισε ακόμη τη μεγάλη ανάγκη "να συνειδητοποιήσουμε τις αλλαγές που πρέπει να κάνουμε άμεσα και ριζικά ώστε να αντιμετωπίσουμε τις σοβαρότατες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας" καθώς και πως η νέα γενιά πρέπει να μπει γρήγορα στην πολιτική για να λάβει τις αποφάσεις για το μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL