Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
Την Παρασκευή η άρση ασυλίας του Αν. Λοβέρδου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Την Παρασκευή η άρση ασυλίας του Αν. Λοβέρδου

Σε μία εβδομάδα θα αρθεί η ασυλία του Ανδρέα Λοβέρδου από την Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να καταθέσει στην Εισαγγελία Διαφθοράς για το σκάνδαλο της Novartis. Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης απέφυγε να προσδιορίσει πότε θα συζητηθούν άλλες αιτήσεις της Εισαγγελίας Διαφθοράς για άρση ασυλίας που θα αφορούν άλλα πολιτικά πρόσωπα και ενδεχομένως θα έρθουν τις επόμενες ημέρες. "Δεν θέλω να εικοτολογήσω και να κάνω εκτιμήσεις αν θα χρειαστεί ξανά η Βουλή να κάνει τις διαδικασίες" είπε ο Ν. Βούτσης σε δημοσιογράφους.

Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής καθόρισε χθες το χρονοδιάγραμμα αποφασίζοντας ότι την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Επιτροπή Δεοντολογίας και την Παρασκευή θα γίνει η συζήτηση και η ψήφιση στην Ολομέλεια. Υπενθυμίζεται ότι ο Αν. Λοβέρδος έχει δηλώσει πως θα ζητήσει την άρση της ασυλίας του.

Μαζί με την ασυλία Λοβέρδου θα συζητηθούν οι αιτήσεις για άρση ασυλίας των Πάνου Καμμένου (μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση από τον εκδότη των "Παραπολιτικών" Γιάννη Κουρτάκη), Παύλου Πολάκη (μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση από τον Άδωνι Γεωργιάδη), Μάριου Σαλμά (για αρθροσκοπήσεις) και Αριστείδη Φωκά (από πολίτη για ψευδή καταμήνυση).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL