Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νέοι-Νέες του ΣΥΡΙΖΑ: "Όργιο καταστολής" των μαθητών από ΜΑΤ-Στο δρόμο του αυταρχισμού η συγκυβέρνηση

“Πέντε χρόνια μετά η σημερινή συγκυβέρνηση φαίνεται ότι βαδίζει στο δρόμο του αυταρχισμού. Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η αστυνομία δείχνει ξανά με κυβερνητική βέβαια εντολή το σκληρό της πρόσωπο απέναντι στη νέα γενιά” δηλώνουν σε ανακοίνωσή τους οι Νέοι-Νέες

"Πέντε χρόνια μετά η σημερινή συγκυβέρνηση φαίνεται ότι βαδίζει στο δρόμο του αυταρχισμού. Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η αστυνομία δείχνει ξανά με κυβερνητική βέβαια εντολή το σκληρό της πρόσωπο απέναντι στη νέα γενιά" δηλώνουν σε ανακοίνωσή τους οι Νέοι-Νέες του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις ενέργειες των αστυνομικών δυνάμεων στη διάρκεια της σημερινής πορείας μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Οι Νέοι-Νέες του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για "όργιο καταστολής" των μαθητών στα Προπύλαια από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ. Συγκεκριμένα, αναφέρουν: "Η σημερινή μαθητική πορεία για το θάνατο του Αλέξη ακολουθούνταν σε όλη της τη διάρκεια από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, που προσπαθούσαν να ελέγξουν τη διαδήλωση. Η επιτήρηση αυτή μετατράπηκε σε όργιο καταστολής απέναντι στους μαθητές στα Προπύλαια. Μόλις έφτασαν εκεί και ενώ η πορεία είχε σχεδόν ολοκληρωθεί η αστυνομία αναίτια έπνιξε τα μπλοκ της πορείας με δακρυγόνα και τη διέλυσε βίαια. Μόνος της στόχος να τρομοκρατήσει όσους ακόμη θυμούνται τον Αλέξη, να τρομοκρατήσει τους μαθητές".

"Όμως η μνήμη και οι αγώνες είναι πιο δυνατοί από το φόβο" καταλήγει η ανακοίνωση των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις