Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οσμή εμπλοκής στην αναβολή της συνάντησης Κ. Μητσοτάκη - τρόικας

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Οσμή εμπλοκής των διαπραγματεύσεων με την τρόικα έχει η σημερινή αναβολή της προγραμματισμένης συνάντησης εκπροσώπων της με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οσμή εμπλοκής των διαπραγματεύσεων με την τρόικα έχει η σημερινή αναβολή της προγραμματισμένης συνάντησης εκπροσώπων της με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη. Τη διαπίστωση αυτή, ενισχύει και το γεγονός ότι παραμένει άγνωστο, μέχρι στιγμής, αν θα συναντηθούν αύριο, με δεδομένο μάλιστα και ότι την Τετάρτη η τρόικα αναχωρεί από την Ελλάδα.

Πηγές του Υπ.. Διοικητικής Μεταρρύθμισης διέψευδαν την εμπλοκή, τονίζοντας ότι πρόκειται για εσωτερικά ζητήματα της τρόικας και πως το Υπουργείο, από την πλευρά του, έχει ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Να θυμίσουμε δε, πως μένει σε εκκρεμότητα η απάντηση της τρόικας για τη δίμηνη ή τρίμηνη παράταση που έχει ζητήσει το Υπουργείο, όπως επίσης και η έγκρισή της να προσμετρηθούν στις απολύσεις οι ενδεχόμενες αποχωρήσεις από τις αμυντικές βιομηχανίες, καθώς και οι συμβασιούχοι που παραμένουν στις θέσεις τους με προσωρινές διαταγές.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πλασιέ ιδιωτικών συμφερόντων στην Παιδεία

Η τροπολογία με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους αποφοίτους ιδιωτικών κολεγίων να συμμετέχουν στη διαδικασία του ΑΣΕΠ για τον διορισμό δασκάλων και καθηγητών ισότιμα με τους πτυχιούχους των δημόσιων πανεπιστημίων κατατέθηκε σχεδόν εν κρυπτώ

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις