Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Μ. Χατζηγιαννάκης: Η προκλητική στάση της ΝΔ μετά την τραγωδία στην Εύβοια αποδεικνύει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μ. Χατζηγιαννάκης: Η προκλητική στάση της ΝΔ μετά την τραγωδία στην Εύβοια αποδεικνύει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Τα παραπάνω σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Χατζηγιαννάκης για την τραγωδία στην Εύβοια

Η ανακοίνωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Χατζηγιαννάκη:

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, μετά τις φωτιές του περασμένου καλοκαιριού στην Εύβοια -που συνέπεσαν σχεδόν με την ανάληψη των καθηκόντων της- άρχισε να τάζει αντιπλημμυρικά έργα, δρόμους και γεφύρια. Δώδεκα μήνες, μετά διαπιστώνουμε όλοι πως έκανε ό,τι έχει κάνει 40 χρόνια με τους δρόμους στην Εύβοια. Δηλαδή ένα μεγάλο τίποτα.

Προφανώς και θα ασκήσουμε κριτική για την κυβερνητική ανυπαρξία και τις προκλητικές υπουργικές δηλώσεις με το 112. Δεν πρόκειται όμως να τυμβωρυχήσουμε και να εκμεταλλευτούμε την τραγική απώλεια ανθρώπινων ζωών για επικοινωνιακούς λόγους. Όσο και εάν ενοχλεί, όσο και εάν γίνεται μια τεράστια και συστηματική προσπάθεια από την Νέα Δημοκρατία για να πείσει την κοινωνία περί του αντιθέτου, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Ως ΣΥΡΙΖΑ καλούμε τη ΝΔ να ξεκινήσει άμεσα την επούλωση των πληγών των Ευβοιωτών και να αρχίσει την αποκομματικοποίηση σε κρίσιμους τομείς, όπως αυτόν της Πολιτικής Προστασίας.

Ο τεχνοκρατισμός, στον οποίο τόσο αρέσκεται ο κ. Μητσοτάκης στους τομείς της οικονομίας, να εφαρμοστεί στην Πολιτική Προστασία, ώστε οι ειδικοί να ακούν τουλάχιστον τις προτροπές της μετεωρολογικής υπηρεσίας και να μην εξαρτώνται από τους αρμόδιους Υπουργούς, που απ’ όσο φαίνεται οι ικανότητές τους περιορίζονται δυστυχώς μόνο  σε προκλητικές δηλώσεις.

Με τη φύση και την τύχη ζωών δεν πρέπει να παίζει κανείς. Την αλλαγή την οφείλουμε σε όλους αυτούς που δεν στάθηκαν τυχεροί και πλήρωσαν την κρατική ανυπαρξία τόσα χρόνια.”

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL