Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.5°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C21.0°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.9°C
3 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
6 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 45%
Χρ.Γιαννούλης: Προσβάλουν με κυνικό τρόπο τη νοημοσύνη μας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρ.Γιαννούλης: Προσβάλουν με κυνικό τρόπο τη νοημοσύνη μας (Video)

«Ας αναλάβουν την ευθύνη για τη μη λειτουργία του 112. Αν δεν μπορούν ας επιλέξουν τη σιωπή. Είναι προτιμότερο από το να προσβάλουν με τόσο κυνικό τρόπο τη νοημοσύνη μας», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης στο κεντρικό δελτίο του Kontra Chanel.https://www.youtube.com/embed/TutJtJTorfA

Ο ίδιος, έκανε λόγο για «ασύληπτη η τραγωδία με τους 7 νεκρούς στην Εύβοια», προσθέτοντας ότι «τρομάζει η ευκολία με την οποία η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ψεύτικες ή υπερβολικές δικαιολογίες». 

«Ένα απλό μήνυμα που θα έλεγε "σε περίπτωση πλημμύρας ανεβείτε στο υψηλότερο σημείο του σπιτιού σας" θα προκαλούσε εκατόμβη νεκρών;», αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε αναφορικά με την κυβέρνηση να «αναλάβουν την ευθύνη για τη μη λειτουργία του 112. Αν δεν μπορούν ας επιλέξουν τη σιωπή. Είναι προτιμότερο από το να προσβάλουν με τόσο κυνικό τρόπο τη νοημοσύνη μας».

Παράλληλα, ο Χρ.Γιαννούλης δήλωσε ότι «φτάνει πια η αλαζονεία και το ψέμα. Η Ελλάδα δεν μπορεί  να κυβερνηθεί από μία κυβέρνηση επιθεώρηση. Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα και στην περιοχή του Λαγκαδά, πριν από τρεις ημέρες. Καμία παρουσία του Περιφερειάρχη και των αρμόδιων αρχών.» 

«Όταν τη μία χρονιά καίγονται τα δάση, την επόμενη πρέπει να περιμένεις πλημμύρες. Έγκλημα η κατάργηση των δασικών χαρτών. Η αυθαιρεσία, η αδιαφάνεια, η διαπλοκή μεταξύ πολιτών, εξουσίας και αρχών εδώ και πολλά χρόνια είχε ως αποτέλεσμα να γίνονται τα ρέματα παραθεριστικοί οικισμοί, να χτίζονται εξοχικές κατοικίες στις κοίτες των ποταμών», σημεώισε ο ίδιος.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL