Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
Χ. Σπίρτζης: Προειλημμένη απόφαση η άσκηση δίωξης στον Παπαγγελόπουλο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χ. Σπίρτζης: Προειλημμένη απόφαση η άσκηση δίωξης στον Παπαγγελόπουλο (Video)

Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ συμπληρώνει πως: «το έχουμε ξαναζήσει το έργο στη χώρα μας και δεν βγήκε σε καλό ούτε για το πολιτικό σύστημα, ούτε για τη χώρα».https://www.youtube.com/embed/5v80BD4QA1U

– την πρόταση για άσκηση δίωξης στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο:

Είναι μια προειλημμένη απόφαση η πρόταση για άσκηση δίωξης του κυρίου Παπαγγελόπουλου. Οι πρώτες κατηγορίες δεν επαρκούσαν, είχαμε διεύρυνση του κατηγορητηρίου. Θεωρώ ότι η γραμμή της ΝΔ, η γραμμή της άκρατης σκανδαλολογίας μπορεί να θολώνει κάθε φορά για μια εβδομάδα τα νερά αλλά τα προβλήματα των πολιτών και της χώρας είναι εδώ. Το έχουμε ξαναζήσει το έργο στη χώρα μας και δεν βγήκε σε καλό ούτε για το πολιτικό σύστημα, ούτε για τη χώρα.

– τις υποθέσεις Μιωνή και Καλογρίτσα

Σε Επιτροπή της Βουλής, παράνομο υλικό που εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι είναι και πειραγμένο έγινε αποδεκτό από την πλειοψηφία. Αν αυτό είναι μία πρακτική που εκτιμά η ΝΔ ότι στέκει θεσμικά, ας της δώσουμε συγχαρητήρια να συνεχίσει έτσι.

Ο κος Καλογρίτσας έχει μια επιχειρηματική διένεξη και επικαλέστηκε μέσω του συνηγόρου του, Ανδρέα Λοβέρδου διάφορα τα οποία μένει να αποδειχθούν.

– την αντιμετώπιση του κορωνοϊού:

Όσο καλά πήγαμε στο lockdown, τόσο χάλια πηγαίνουμε μετά. Δυστυχώς, οι πολίτες λαμβάνουν πολύ αντιφατικά μηνύματα. Δεν είναι δυνατόν να κλείνουμε τις πύλες εισόδου στη Βόρεια Ελλάδα και να ζητάμε από τη μία ανοικτή είσοδο, τον Προμαχώνα να γίνονται εξετάσεις σε όποιον έρχεται και την ίδια στιγμή να μη ζητάμε τίποτα για όσους έρχονται αεροπορικώς και μάλιστα από χώρες ιδιαίτερα επιβαρυμένες. Δεν μπορεί να επιτρέπονται μεγάλες συγκεντρώσεις σε κάποια μπαρ και να απαγορεύονται τα πανηγύρια. Για λόγους οικονομικούς που είναι αντιληπτοί, χαλαρώνουν τα μέτρα στα καταστήματα εστίασης. Δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι έχουμε πρόβλημα, πάμε σε δεύτερο κύμα της πανδημίας και την ίδια στιγμή να χαλαρώνουμε μέτρα.

– τις απευθείας αναθέσεις:

Πρέπει να αντιμετωπιστεί και η άλλη πανδημία: η πανδημία των απευθείας αναθέσεων με πρόσχημα τον κορωνοϊό. Στην αρχή υπήρχε ένα χαλάρωμα στο πλαίσιο για να γίνουν κάποιες άμεσες προμήθειες και αυτό είναι λογικό. Αλλά εδώ έχουμε φτάσει, πλέον, στο σημείο ακόμη και ο μεγάλος περίπατος της Αθήνας να γίνει λόγω κορωνοϊού με απευθείας ανάθεση και απευθείας προμήθειες.

– τα εγκαίνια από τη ΝΔ έτοιμων έργων:

Χθες η κυβέρνηση έκανε εγκαίνια στο Κιάτο-Αίγιο η δοκιμαστική λειτουργία του οποίου έγινε πριν 15 μήνες. Και στο Καστέλλι που ήταν όλα έτοιμα έγινε άλλη φιέστα και σε άλλες περιπτώσεις έγινε το ίδιο.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL