Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.8°C17.3°C
3 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.9°C14.4°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.8°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
3 BF 100%
Χρ.Γιαννούλης: Δηλητηριάζουν το πολιτικό σκηνικό για να καλύψουν την ανικανότητα τους (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρ.Γιαννούλης: Δηλητηριάζουν το πολιτικό σκηνικό για να καλύψουν την ανικανότητα τους (Ηχητικό)

«Με βούρκο πάνε να καλύψουν την αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την οικονομική κρίση. Είναι τυχαίο πως οι "αποκαλύψεις" Καλογρίτσα έγιναν αμέσως μετά τη συνάντηση του με τον πρώην συνέταιρο του, υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο;Πως είναι δυνατόν η ΝΔ που είχε κανιβαλίσει κατά Καλογρίτσα παρουσιάζοντας τον ως απατεώνα και κλέφτη, τώρα να τον επικαλείται ως αξιόπιστο μάρτυρα;», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στη Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.https://www.youtube.com/embed/vAcq1c5dU-w

Ο ίδιος αναρωτήθηκε «γιατί αποσιωπάται το γεγονός ότι όλες οι καταγγελίες του κατέπεσαν στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου όπου εκδικάστηκε η υπόθεση;»

«Αυτή την ώρα αναμετρώνται, μία επίσημη πληροφόρηση που προέρχεται από έγγραφα της ΕΥΠ που εμπλέκει πρώην υπουργό και στελέχη της ΝΔ με παράνομα κυκλώματα, με φήμες και διαδόσεις αναξιόπιστων προσώπων. Είναι ντροπή η ΝΔ που έχει μέσα της ως δεύτερη φύση τα σκάνδαλα να κραδαίνει τη σημαία της εντιμότητας και να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει ούτε μία υπόθεση, ούτε ένα ονοματεπώνυμο με μία διαδρομή χρήματος, στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ που λοιδορείται από τη ΝΔ, είναι ένα κεκτημένο που κατακτήθηκε με πολύ μεγάλη ένταση, υπομονή και άρνηση υποταγής σε ένα σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς».

Τέλος, ο ίδιος επεσήμανε ότι «ακόμη και σε αυτή την πειραγμένη λίστα Πέτσα, γίνεται με μία απλή ανάγνωση φανερός ο αδιαφανής τρόπος κατανομής των κονδυλίων στα ΜΜΕ».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL