Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.9°C23.4°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.3°C19.4°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.4°C15.5°C
5 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C24.4°C
2 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.9°C
0 BF 77%
Γ. Κατρούγκαλος: Επιχειρούν να φέρουν την πολιτική ζωή στο βούρκο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Κατρούγκαλος: Επιχειρούν να φέρουν την πολιτική ζωή στο βούρκο (Video)

Για ατμόσφαιρα ζόφου και δυσωδίας στην οποία επέλεξε η κυβέρνηση και τα φιλικά προς αυτήν ΜΜΕ να μετακυλίσουν το διάλογο έκανε λόγο ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος και τόνισε ότι υπάρχει πολιτικό θέμα όταν επιχειρούν να μεταφέρουν την πολιτική συζήτηση στον βούρκο.https://www.youtube.com/embed/OUW7fYcbDaU

«Μία κυβέρνηση που έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της και στις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει δεν αποφασίζει να μεταφέρει τη συζήτηση εκεί» επισήμανε ο Γ. Κατρούγκαλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως σημείωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, «η μόνη παράταξη που είχε φτιάξει παρακράτος στην Ελλάδα είναι η παράταξη της δεξιάς. Για να έχεις παρακράτος πρέπει να ελέγχεις πλήρως και σε βάθος τος κράτος. Αυτό απαιτούσε δεκαετίες σύμφυσης με τους μηχανισμούς που μόνο η δεξιά στην Ελλάδα το είχε πετύχει. Όποιος μένει σε γυάλινο σπίτι δεν πετάει πέτρες» ανέφερε με νόημα.

Συνεχίζοντας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι υπάρχουν νόμιμες παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ που βγάζουν στην επιφάνεια ευθύνες σοβαρές και για ποινικά αδικήματα υπουργών της ΝΔ.

Ερωτηθείς τέλος για το δημοσίευμα σχετικά με τον Χρ. Καλογρίτσα, ο Γ. Κατρούγκαλος ανέφερε ότι «αν ήθελε η κυβέρνηση τότε να κάνει τον Καλογρίτσα καναλάρχη, θα τον είχε κάνει. Η νέα όψιμη εμφάνιση του κ. Καλογρίτσα συναρτάται με την επιλογή του ως δικηγόρου του κ. Λοβέρδου που είναι έγκριτος νομικός αλλά όχι αστικολόγος».

Ο Γ. Κατρούγκαλος παρατήρησε ότι ο Χρ. Καλογρίτσας επέλεγε σε μία αστική διαφορά να «εκπροσωπηθεί από έναν πολιτικό που είναι γνωστό ότι έχει πολιτικό μένος απέναντι στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Συντάκτης: avgi.gr

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL