Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.3°C18.2°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
9.7°C14.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.6°C16.6°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.7°C17.7°C
3 BF 83%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.6°C14.6°C
2 BF 72%
Γ Βαρεμένος: Παρέκαμψαν την ΕΥΔΑΠ μέχρι να πεις …ΣΔΙΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ Βαρεμένος: Παρέκαμψαν την ΕΥΔΑΠ μέχρι να πεις …ΣΔΙΤ

«Για όσους αμφέβαλαν ότι το επιτελικό κράτος κάνει πάντα το δικό του για το καλό των δικών του, υπάρχει απόδειξη», σημειώνει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.

«Χθες στη Βουλή, ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ ΑΕ κ. Σαχίνης δήλωσε σχετικά με τους τρείς διαγωνισμούς συμβούλων για την προετοιμασία του ΣΔΙΤ “Διαχείρισης, Λειτουργίας & Συντήρησης του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος (ΕΥΣ) Αθήνας" ότι, εξ’ όσων γνωρίζει, δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση. "Απλά γίνεται μια ανάλυση. Μια ανάλυση που πάντα είναι καλό να γίνεται και καλό είναι να μελετά κανείς τις εναλλακτικές" είπε και εξέφρασε την άποψη πως κατά τον ίδιο "η καλύτερη λύση είμαστε εμείς, η ΕΥΔΑΠ, καθώς έχουμε την τεχνογνωσία και τους ανθρώπους. Και τα έχουμε κάνει καλά μέχρι σήμερα"», επεσήμανε ο Γ.Βαρεμένος.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι «ο κ. Σαχίνης κάνει λάθος: αγνοεί ότι το επιτελικό κράτος είναι μάλλον εξειδικευμένο και σε τέτοιες μελέτες και τις έχει ήδη “τρέξει”. Διότι την ίδια μέρα, οι κ. Πέτσας και Καραμανλής δήλωσαν ότι το ΣΔΙΤ είναι η ενδεδειγμένη λύση. Άρα, έχουν κάνει ήδη την διερεύνηση και έχουν καταλήξει».

«Οι “τυχεροί” της υπόθεσης φαίνεται να το ήξεραν πριν απ’ τον κ. Σαχίνη». τόνισε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL