Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Ν. Ηλιόπουλος: Να ενημερώσουμε για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που συμβάλει στην προστασία της κοινωνίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Ηλιόπουλος: Να ενημερώσουμε για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που συμβάλει στην προστασία της κοινωνίας

«Την στιγμή που μια σειρά από χώρες επιλέγουν να επιδοτήσουν την εργασία η ελληνική κυβέρνηση επιλέγει να επιδοτήσει την ανεργία» αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Είναι απλά ζήτημα έλλειψης χρημάτων; Ξεκάθαρα όχι. Είναι ζήτημα πολιτικών επιλογών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επιλογή κατάρτισης για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Το πρόγραμμα θα στοιχίσει περισσότερο από ότι θα στοίχιζε η απευθείας ενίσχυση των 800 ευρώ, ακριβώς γιατί πρέπει να πληρωθούν και τα κέντρα κατάρτισης» επισημαίνει ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς επειδή θέλει να είναι μια πολιτική δύναμη χρήσιμη στην κοινωνία καταθέτει διαρκώς συγκεκριμένες προτάσεις. Προτάσεις που ξεκινάνε από την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και ταυτόχρονα μειώνουν τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της σημερινής κρίσης.

Η κυβέρνηση όμως φοβάται τον διάλογο και δυστυχώς τα ΜΜΕ ακολουθούν αυτόν τον φόβο. Καμία δημόσια συζήτηση με αντιπαράθεση των δύο σχεδίων» τονίζει ο Ν. Ηλιόπουλος και προσθέτει:

«Η άρνηση ουσιαστικού διαλόγου είναι ταυτόχρονα και μια ένδειξη αυταρχισμού, ένας σκληρός περιορισμός της δημοκρατίας μας. Στο δικό μας χέρι είναι να παλέψουμε και να ενημερώσουμε για το πρόγραμμα που συμβάλει ουσιαστικά στην προστασία της κοινωνίας. Τώρα, όχι μετά.

Για να νικήσει η ζωή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL