Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
Κ.Αρβανίτης: Δημοκρατία και «Νέα Δημοκρατία» είναι έννοιες αντιθετικές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ.Αρβανίτης: Δημοκρατία και «Νέα Δημοκρατία» είναι έννοιες αντιθετικές

«Με ρατσιστικό παραλήρημα, ξύλο και καρναβαλικές δηλώσεις δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματα στη Δημοκρατία», τονίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Αβανίτης αναφορικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο προσφυγικό και στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «μπορεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη να χαίρει της απόλυτης κάλυψης των συστημικών μέσων ενημέρωσης, όμως τα περιφερειακά κανάλια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτουν το όργιο αστυνομικής αυθαιρεσίας, βίας και καταστολής που βίωσαν οι κάτοικοι της Χίου».

«Και μαζί, αποκάλυψαν και κάτι άλλο. Ότι δεν είναι μόνο γραφικοί τυχοδιώκτες οι Άριστοι που βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας, είναι και επικίνδυνοι» υπογράμμισε ο Κ.Αρβανίτης.

Καταλήγοντας ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται «μήπως αντί να παραιτηθεί ο αρχηγός των ανεξέλεγκτων χούλιγκανς, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο κ. Μηταράκης -που είναι ο ορισμός της αποτυχίας- έχει έρθει η ώρα να αναλάβει πλήρως την ευθύνη ο βασικός υπεύθυνος, κ. Μητσοτάκης; Διότι πλέον είναι ξεκάθαρο ότι Δημοκρατία και «Νέα Δημοκρατία» είναι έννοιες αντιθετικές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL