Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Χρ.Γιαννούλης: Πλιάτσικο της ΝΔ, απολύσεις και κόψιμο συντάξεων (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρ.Γιαννούλης: Πλιάτσικο της ΝΔ, απολύσεις και κόψιμο συντάξεων (Video)

«Η ΝΔ ήταν στα κάγκελα για τους μετακλητούς του ΣΥΡΙΖΑ και για πρώτη φορά διορίζονται σε κομβικές θέσης της διοίκησης άνθρωποι εγνωσμένης ανικανότητας, όπως ο επικεφαλής της ΕΥΠ για τον οποίο χρειάστηκε να υποβιβαστεί το νομοθετικό έργο της Βουλής ώστε να διοριστεί ο συγκεκριμένος κύριος», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.https://www.youtube.com/embed/UBUD2AMQEYw

Ο ίδιος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα έχουμε πρόωρες εκλογές μετά τις 7 Ιουλίου προσθέτοντας ότι «η εκλογή Μητσοτάκη κρίθηκε από μία σειρά σοβαρών ψεμάτων για την καθημερινότητα των πολιτών».

Επιπλέον, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν παρέλειψε να σχολιάσει αναρωτώμενος αν «σε ένα σύγχρονο κράτος ο συνταξιούχος πρέπει να απολαμβάνει και τη σύνταξή του και το υψηλό επιμίσθιο ως μετακλητός».

«Καταργήσατε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής μετά βαΐων και κλάδων και αναγκαστήκατε στην ταπεινωτική επανίδρυση», υπογράμμισε ο Χρ.Γιαννούλης αναφερόμενος στις κυβερνητική πολιτική για το προσφυγικό.

Ακόμη, όσον αφορά στην «προχειρότητα της κυβέρνησης και στο πόσο επικίνδυνη είναι» σχολίασε ότι στο ΦΕΚ για την ίδρυση του παραπάνω υπουργείου «δεν προβλέπεται διεύθυνση οικονομικού».

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι αν δεν κάνει κάτι το αρμόδιο υπουργείο, «σήμερα κλείνει μια δομή με 28 κακοποιημένα παιδιά». Επίσης «250 υπάλληλοι τραπεζών θα βρεθούν στο δρόμο και δεν υπάρχει καμία απάντηση από την κυβέρνηση» και την ίδια ώρα «κόβονται και οι συντάξεις στου Βορειοηπειρώτες».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL